Ugrás a tartalomra
mindigTV logo

Sport hónap a mindigTV-n

A Sport1 és Sport2 csatorna műsora 2024. szeptember 2. és 30. között a mindigTV nézői* számára is elérhető.

 

A Sport1 és Sport2 csatornákon egész nap követhetjük a legjobb, legizgalmasabb mérkőzéseket. Minden nap láthatunk valakit a világ legjobb kézilabdázói, labdarúgói, kosárlabdázói, dartsozói vagy épp ketrecharcosai közül.

 

A Sport1 több más kiváló sorozat, bajnokság és versengés mellett a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája otthona. Az első hónapban három fordulót rendeznek mindkét sorozatban. A BL-címvédő Győri Audi ETO KC, illetve az FTC Rail-Cargo Hungaria számára szeptember 7-én kezdődik el a szezon, míg a férfiaknál a Veszprém Handball Club és az OTP Bank-Pick Szeged szeptember 12-én játssza majd első BL-meccsét az új kiírásban.

 

A 2024-től megújuló labdarúgó Bajnokok Ligája sok-sok különlegességet tartogat nekünk. A két csatornán összesen több mint 100 foci BL-meccset láthatunk 2024-25-ös szezonban. A szeptemberi első forduló különlegessége az lesz, hogy 17-én kedden, 18-án szerdán és 19-én csütörtökön is lesz játéknap a BL-ben.

 

A Fehérvár AV 19 jégkorong Bajnokok Ligája meccseit is a Sport1-en és a Sport2-n követhetjük élőben. A fehérvári hokisokat ismét Európa elit csapatai között találjuk. A világ legkiválóbb dartsozóiról se feledkezzünk meg! Szeptember közepén nyolcan Amszterdamba költöznek pár napra, a World Series of Darts fináléjában dől el, ki most a legjobb közülük.

 

Tarts velünk és éld át az izgalmas közvetítéseket a Sport1 és Sport2 csatornákon szeptemberben!

 

Sport1 a 28-as, a Sport2 a 45-ös programhelyen megtalálható.

 

*A mindigTV nézői számára időszakosan elérhető csatornákat valamennyi vételkörzetben DVB-T2 adásmódban, HEVC  kódolással sugározzuk, amely az ehhez megfelelő vevőkészülékkel vehető igénybe. Amennyiben egy automatikus újrahangolást követően sem érhető el a meghirdetett csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy a vevőkészüléke nem alkalmas a DVB-T2 adások vételére.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott