Ugrás a tartalomra

Kódolatlan csatornák az ünnepekre a PR-TELECOM-nál

PR-Telecom logoA karácsony és a szilveszteri ünnepi időszak az, amikor az emberek a legtöbb időt tudják pihenéssel és kikapcsolódással tölteni. Ebben az időszakban több idő jut az otthoni televíziózásra is. A PR-TELECOM ezért 2017. december 22. és 2018. január 1. között több, mint 115 digitális tévécsatornát nyújt kódolatlanul a digitális kábel TV-vel is lefedett területen élő előfizetői számára.

A PR-TELECOM arra törekedett, hogy a család minden tagja megtalálja a neki tetsző műsorokat. Kódolatlanul lesz elérhető az ünnepek alatt számos film, sorozat, ismeretterjesztő, rajzfilm, zene, HD és idegen nyelvű csatorna is. A vételhez mindössze digitális kábeles (DVB-C) vételre alkalmas televízió készülék vagy set-top box szükséges.

A PR-TELECOM és az akcióban részt vevő médiaszolgáltatók bíznak abban, hogy még kellemesebbé tudják tenni az Előfizetők otthoni kikapcsolódását az ünnepek alatt is.

A kódolatlan akcióban részt vevő televíziós csatornák: VIASAT 6, SONY Movie Channel, SONY Max, AXN HD, Romance TV, Paramount Channel HD, FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox Extra HD, TV2 HD, SuperTV2 HD, Mozi+ HD, FOX HD, NatGeo HD, NatGeo Wild HD, Viasat Nature/History HD, Spektrum HD, Sport1 HD, Sport2 HD, Spíler TV HD, JimJam, Nick Jr., Baby TV, Duck TV, Da Vinci Learning, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, LifeTV, EPIC Drama HD, MTV, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, MTV Live HD, VH1 valamint a Világ 1 és Világ 2 programcsomagok 18 csatornája.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott