Ugrás a tartalomra

Megállapodott a PR-Telecom és a HírTV

PR-Telecom logoMegállapodást kötött egymással a HírTV és a PR-Telecom a csatorna műsorának legalább további két évig való terjesztése tárgyában, aminek eredményeként a HírTV a PR-Telecom kínálatában marad.

A megállapodás előzménye, hogy a PR-Telecom 2017. január 1-jével kivette kínálatából a HírTV csatornát, annak ellenére, hogy szerződése szerint azt legalább 2017 végéig továbbítania kellett volna előfizetői számára. Január vége felé törvényszéki végzéssel kötelezték a szolgáltatót a HírTV kínálatba való vissza visszatételére, a szerződéses időszak végéig. Ezt követően az előfizetők és iparág is a csatorna végleges kikerülésére számítottak 2017 végével.

Meglepetésként ért mindenkit a hír, hogy az előzmények ellenére a felek a korábbi jogvitájukat egyezséggel rendezték. Erre azt követően kerülhetett sor, hogy a PR-Telecom részvényeseinek kiléte tisztázódott, melynek eredményeként a PR-Telecom jelenleg száz százalékban magyar magánszemélyek tulajdonában áll (jelentsen ez a mondat bármit is, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy ez mennyiben befolyásolja a csatorna kínálatban való tartását avagy kivételét).

A PR-Telecom a közeljövőben jelentős fejlesztéseket tervez előfizetői létszámának növelése érdekében, melyhez a HírTV programkínálatban tartása tevékenyen is hozzájárul.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott