Ugrás a tartalomra

A Spektrum Home csatorna váltja a C8-at a MinDig TV kínálatában

Spektrum Home logoA MinDig TV ingyenesen elérhető digitális televíziós kínálatában 2018. január 1-jétől a C8 csatorna helyét az AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE) - portfólióban található Spektrum Home csatorna veszi át. A Spektrum Home a MinDig TV 12. ingyenes csatornájaként, napi 24 órában érdekes és hasznos életmód tartalmakkal jelentkezik a MinDig TV összesen közel 750 ezer felhasználója számára.

Az AMC Networks International Central and Northern Europe és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2018. január 1-jétől a megszűnő, napi 6 órában sugárzó C8 csatorna helyét a szintén az AMCNI CNE-portfólióban található Spektrum Home csatorna veszi át a MinDig TV ingyenesen elérhető digitális televíziós kínálatában. A Spektrum Home a MinDig TV 12. ingyenes csatornájaként, napi 24 órában érdekes és hasznos életmód tartalmakkal jelentkezik a MinDig TV összesen közel 750 ezer felhasználója számára. A Spektrum Home kínálatának gerincét a lakással, házzal, életmóddal kapcsolatos műsorok, valamint családi és egyéb szórakoztató programok adják.

A Spektrum Home a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 8. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó 2018. január 1-jét követően nem látja a Spektrum Home csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott