Ugrás a tartalomra

A Comedy Central Extra műsorkínálata

Comedy Central Extra logoEgyes szolgáltatók szerint már januárban, egyéb iparági források szerint csak februárban, elindul a Comedy Central Extra csatorna hazánkban is.

Az ezt megelőző, a csatorna indulását taglaló híreinkben szinkronizációt említettünk, ez sajnos nem felel meg a valóságnak, a Comedy Central Extra csatorna angol nyelven, magyar feliratozással lesz elérhető. A Comedy Central Extrán a már megszokott Comedy-s humor egy kicsit extrémebb, kicsit karcosabb változatán derülhetnek a nézők. Itt láthatók olyan sorozatok, mint a meglehetősen egyedi humorú Sarah Silverman Program, vagy a munkahelyi szerencsétlenkedéseket kiparodizáló Workaholics. Emellett itt nézhetik az amerikai stand-up krémjét felvonultató műsorokat, vagy éppen az Egyesült Államok napi politikáját kiparodizáló olyan ál-hírműsorokat is, mint a 16 Emmy díjas Daily Show, vagy a Colbert Report.

Eddigi információink szerint a csatorna a nagyobb szolgáltatók közül elsőként a PR-Telecom és az Invitel kínálatában lesz elérhető.

Kábelhálózatok számára a Comedy Central Extra csatorna a Thor 6 műhold 12226V transzponderéről kerül elosztásra.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott