Ugrás a tartalomra

A FILM4 csatorna kódolatlanul érhető el a MinDig TV nézők számára

Kódolatlanul lesz elérhető a FILM4 műsora a MinDig TV nézői számára 2018. május 1-30. között, a Digital Media and Communications és az Antenna Hungária megállapodása alapján. Ebben az időszakban 750 ezer háztartásban ingyenesen nézhetnek válogatott filmeket a MinDig TV nézői. Továbbá a csatorna élő műsora a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz.

 

Az április 30-án induló új csatorna leginkább a filmekre koncentrál, amely elsősorban nőknek szóló mozi- és tévéfilmeket mutat be. A FILM4 kínálatában megtalálhatóak lesznek a Hallmark klasszikusai, valamint a legújabb amerikai, brit, francia és német romantikus filmek, vígjátékok és drámák egyaránt, nőknek szóló krimik, thrillerek és rejtélyes történetek is. A kódolatlan időszakban olyan romantikus vígjátékokat láthatnak a nézők, mint a Szerelem a csillagok alatt, a Tökéletes esküvő, a Sors keze vagy a már klasszikusnak számító Szerelem a Fehér Házban című romantikus vígjáték Michael Dougles, Annette Benning, Martin Sheen és Michael J. Fox főszereplésével.  A drámák kedvelői az Utolsó út, Utolér a múlt, Életem értelme című filmeket nézhetik meg. Akik szeretik a borzongást, azok az alábbi thrillerek közül válogathatnak: A dajka, Veszélyes szomszédok, és A gyilkos gyanú. Ezen a csatornán kap helyet a Garázsvásári rejtélyek című bűnügyi filmsorozat is.

 

FILM4 – filmek szenvedéllyel

 

A FILM4 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakban, valamint elérhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.

 

A csatorna a 40. programhelyen és D multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott