Ugrás a tartalomra

Megújul és kibővül a DMC televíziós portfóliója

Április 30-án megújul és kibővül a Digital Media and Communications (DMC) televíziós portfóliója.

 

Az eddigi három csatorna mellett a DMC elindítja a FILM4-et, amely elsősorban nőknek szóló mozi- és tévéfilmeket mutat be, s a Magyarországon korábban sikeresen működő Hallmark hagyományaira épít. Éppen ezért a FILM4 kínálatában megtalálhatóak lesznek a Hallmark klasszikusai, valamint a legújabb amerikai, brit, francia és német romantikus alkotások, nőknek szóló krimik és rejtélyes történetek.

 

A FILM4-en minden napra jut egy országos tévépremier, mert a világ színesebb és izgalmasabb, mint amilyennek eddig ismertük.

 

Néhány cím az elkövetkezendő hetek kínálatából: Autumn stables (Lassú vágta), The killer trainer (Végzetes edzés), Midwife’s deception (A szülésznő terve), The nanny betrayal (A dajka), The neighborhood nightmare (Veszélyes szomszédok), Washed away (Elmosódott igazság), Garage Sale Mystery 1,2,3,4 (Garázsvásári rejtélyek 1,2,3,4), Love Blossoms (A szerelem illata), Advance and retreat (Csapatépítő szerelem), Bad date chronicles (Rémes randik rovata), Brimming with Love (Kávéházi kerítő), Diagnosis Delicious (Diagnózis: Finom).

 

FILM4: filmek, szenvedéllyel – április 30-ától a Telekom, a Digi és az Antenna Hungária kínálatában.

 

A FILM4 elindításával egy időben a DMC többi csatornája is megújul, a jövőben valamennyit a 4-es szám kapcsolja össze.

 

A korábbi STORY4 új neve: TV4, amely az erőszakmentes, klasszikus, családi sorozatok és filmek otthona. Itt látható továbbra is a Downton Abbey, Agatha Christie krimijeinek televíziós feldolgozásai, Murdoch nyomozó rejtélyei, újdonságként pedig A hosszú út hazáig című díjnyertes ausztrál sorozat, az amerikai Hallmarkon jelenleg is látható Ha szólít a szív és az egyik legkedveltebb brit reality, az Extrém tortacsodák.

 

A korábban STORY5-ként ismert csatorna veszi át a STORY4 nevet, amelynek kínálata szigorúan nőknek készül, sok-sok romantikus sorozattal és telenovellával. A STORY4 országos premierként mutatja be az elmúlt évek legsikeresebb német kórházsorozatát, Klinika – Új generáció címmel. A Csendőrsztorik Toszkánában könnyed és izgalmas olasz krimisorozat, amely szintén premierként kerül képernyőre, de emellett újra látható lesz Leticia Calderon főszereplésével a Szerelem nevében című telenovella is.

 

A GALAXY4 (korábban GALAXY) krimikkel és videójátékokkal várja a nézőket, de a Kisvárosi gyilkosságok, a SOKO és az Utolsó zsaru mellett a jövőben történelmi témájú filmek, politikai krimik is színesítik a kínálatot.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott