Ugrás a tartalomra
Moziverzum logo

A magyar nyelv értelmező szótára - Mit nem jelent a prémium?

Prémium csatornaként aposztrofálták a Moziverzumot még indulása előtt, de úgy tűnik, mást értenek alatta, mint a nézők.

 

Meglepődve tapasztaltuk, hogy a január végi Moziverzum promóciós videó, melyet akkor hírünkbe beágyaztunk, eltűnt a TV2 oldaláról. Mi is volt a lényege? Prémium tartalmat (országos premier és hasonlóak) végül is nem ígértek, csak filmeket, megszakítás (tehát pl reklámok) nélkül, ami egyféleképpen értelmezhető prémiumként is, nem véletlenül illették ezen jelzővel a csatornát.

 

A eltűnés magyarázatára hamar megtaláltuk a lehetséges választ, az Atmedia háza táján, mely szerint áprilistól nem csak a szintén a TV2 Csoporthoz tartozó Jocky TV, hanem a Moziverzum reklámidejét is értékesítik.

 

Azt még nem tudjuk, hogy ez a gyakorlatban mit is fog jelenteni, reklámok a filmek közben, termékelhelyezés, avagy reklámok csak a filmek között, de annyi biztos, hogy egyik sem fér bele a prémium jelzőbe, de ezen ugye már meg sem lepődünk, miután aranyáron lenyomták a Spíler1 TV-t a szolgáltatók torkán, és erre már csak fele annyi PL mérkőzést adnak, mint eddig (persze egy árva szóval sem említették, csak a DIGI Sport tájékoztatásából tudhatunk róla), és az is benne van a pakliban, hogy augusztustól semennyit sem.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott