Ugrás a tartalomra

Indul a Moziverzum

Február 17-től két új csatornával bővíti kínálatát a TV2 Csoport, így elstartol a Moziverzum is. Az újabb bővítésnek köszönhetően, a cégcsoport hamarosan 14 csatornás portfólióval rendelkezik majd. A Moziverzum, a vadonatúj prémium filmcsatorna este 19:00-kor indul, rögtön egy országos TV premierrel, a Transformers: Az utolsó lovag c. filmmel.

 

A Mozi+ sikere után, a Jocky TV indulásával egy napon a Moziverzum, a prémium filmcsatorna is elrajtol - külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek a nap 24 órájában. A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World. Az országos TV premierek sorát a Transformers: Az utolsó lovag című sci-fi mellett, pedig például az őrült tudós legendáját feldolgozó, Victor Frankenstein c. alkotás is erősíti, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik. A Moziverzum csatornahangja Kautzky Armand lesz.

 

A Moziverzum február 17-től elérhető lesz a DIGI és az Invitel hálózatain. További szolgáltatókkal is folynak tárgyalások, amelyek eredményeként egyre szélesebb körben lesz elérhető a két csatorna.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott