Ugrás a tartalomra

Elstartol a Jocky TV

Február 17-től két új csatornával bővíti kínálatát a TV2 Csoport, így elstartol a Jocky TV is. Az újabb bővítésnek köszönhetően, a cégcsoport hamarosan 14 csatornás portfólióval rendelkezik majd. A Jocky TV reggel 08:00-tól indul a Dallas: Ahogy kezdődött c. filmmel, melyet 10 epizódos Dallas maraton követ.

 

Február 17-től 24 órás műsorkínálattal várja a klasszikus sorozatok kedvelőit a TV2 Csoport legújabb kábelcsatornája, a Jocky TV. A sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit. A jól ismert közönségkedvencek közül a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik. Emellett országos TV premier epizódokkal jönnek például a Rosamunde Pilcher filmek és a Te szent ég című sorozat is. A Jocky TV-n Csankó Zoltán, a Dallas Bobbyjának magyar hangja kalauzolja majd a nézőket a műsorok között. Jocky TV, már csak a neve miatt is!

 

A Jocky TV február 17-től elérhető lesz a DIGI és az Invitel hálózatain. További szolgáltatókkal is folynak tárgyalások, amelyek eredményeként egyre szélesebb körben lesz elérhető a két csatorna.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott