Ugrás a tartalomra

A nyugati 1 fokra költözik a Magio Sat

Magio SAT logoImmár hivatalos, a szlovák Magio Sat átköltözik a nyugati 1 fokra, azonos pozícióból fog sugározni a Slovak Telekom mindkét DTH platformja.

A következő hónapokban átköltözik a Magio Sat szolgáltatás a nyugati 1 fokos műholdas pozícióba, így egy helyről lesz vehető a szintén a Slovak Telekom-hoz tartozó szlovák DIGI TV-vel. A külön márkanevek a továbbiakban is megmaradnak, mint ahogy különböző lesz a kínálat, az árak illetve a kiegészítő szolgáltatások is. A DIGI TV továbbra is a "fapados" vonalat viszi tovább, míg a Magio Sat inkább a prémium kategóriába sorolható. A szlovák DIGI TV előfizetőkre is várnak azért pozitív változások, például MPEG-4 boxcsere, HD csatornák elérhetősége, ezek természetesen kártyacserével is járnak, leválnak a román RCS/RDS infrastruktúrájáról.

Hazai szempontból is vet fel kérdéseket ez a költözés, hiszen a jelenlegi Amos pozícióban komolyabb kapacitás szabadul fel, melyre elvileg hosszútávú szerződés köttetett, így elképzelhető, hogy a továbbiakban ezt a magyar Telekom műholdas szolgáltatás fogja hasznosítani.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott