Ugrás a tartalomra

A Sport TV még közelebb hozza a sportot

Sport TV logoHárom országban is felfrissíti arculatát december 23-tól a Sport TV. A Sport1, Sport2 és SportM csatornák magyar, illetve cseh és szlovák nézői karácsonyra új csatornaazonosítókat, műsorelválasztó wisheket kapnak majd az ünnepi műsorkínálat mellé.

Az ünnepek előtt megváltozik a Sport TV képi világa. December 23-tól új, látványos sportos wishek választják el a színvonalas közvetítéseket és sportműsorokat a Sport1-en, a Sport2-n és a SportM-en. A koncepció - amelyen az AMC kreatív csapata mellett az Umbrella ügynökség dolgozott - lényege, hogy a nézők minél közelebb érezzék magukat a sportélményhez. Izgalmas amerikai futball, autósport, jégkorong, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás és ökölvívás akciókról készítettek szuperlassított felvételeket, így olyan elemeket mutathatnak meg, amelyeket szabad szem nem láthat. A forgatás után komoly utómunka eredményét képezik a végső identek. A szereplőket aktív, de még nem profi fiatal sportolókból választották a készítők.

Az új arculatot Magyarország mellett Csehországban és Szlovákiában élvezhetik a nézők, ahol az AMC Networks Central Europe szintén működtet két sportcsatornát (Sport1 és Sport2).

Az arculatfrissítés mellett ünnepi műsorokkal is készül Magyarországon a Sport TV december 24. és január 3. között. 2015 utolsó és 2016 első világbajnoksága, a darts-vb mellett a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. és 18. fordulója, az NFL alapszakaszának 16. és 17. hete, az NBA szokásos karácsonyi csúcspárosításai (Oklahoma City Thunder – Chicago Bulls és Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers), a jégkorong Spengler-kupa, a Szilveszteri ügető, az NHL Winter Classics (Boston Bruins – Montreal Canadiens) adják az élő közvetítések színe-javát. Karácsonykor a Sport1 12 olyan emlékezetes BL-mérkőzést tűz képernyőre, amelyen magyar játékosok is pályára léptek, és maradandót alkottak.

„Szerettük volna megmutatni a Sport TV-n képernyőre kerülő sportágak intenzitását, drámaiságát és a nálunk látható széles sportkínálatot. Az új csatornaazonosítók különleges képi világával úgy érezzük, méltóképpen tisztelgünk a legnépszerűbb sportágak, bajnokságok és sportolók előtt” – árulta el az idén 15 éves Sport TV főszerkesztője, Máté Pál.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott