Ugrás a tartalomra

A UPC Direct szabálymagyarázatra hívja a focirajongókat

UPC Direct logoTudod mi a pontos lesszabály? El is tudod magyarázni? Készítsd el Te a legnépszerűbb videót, hogy legyen esélyed HD TV-t nyerni a UPC Direct új Facebook versenyében, amelynek címe #EZALES .

A labdarúgó- Európa- bajnoksághoz kapcsolódóan indította el online kampányát a UPC DTH, amelyben a foci egyik legalapvetőbb, ám sokaknak mégsem egyértelmű helyzetére, a lesszabályra keresik a legjobb és legkreatívabb magyarázatot. A felhasználók által készített videókat a UPC Direct Facebook oldalán lévő #EZALES alkalmazáson keresztül kell megosztani. A rajongók fogják kiválasztani a legjobb alkotást – a legtöbb szavazatot gyűjtő videó készítője egy új HD TV tulajdonosa lesz. Emellett természetesen napi és heti nyereményeket is kisorsolnak majd – többek között aktivitásmérőt, baseball sapkát, összecsukható focikaput vagy akár okostelefon állványt.

A versenyben bárki részt vehet az Eb ideje alatt, június 9. és július 11. között.  A kampány bemutatkozó kisfilmjében Horti Gábor, híresen őszinte és vicces kommentátor, az utca emberét kérte meg, hogy próbálja meg elmagyarázni a lesszabályt. Nagyon vicces eredmények születtek!

A pénteken induló labdarúgó- Európa- Bajnokság mérkőzéseit, köztük a magyar válogatott összes párbaját az M4 Sport közvetíti, amely a UPC Direct előfizetőinek az 5-ös csatornán érhető el.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott