Ugrás a tartalomra

Az HBO Europe átalakítja a lineáris csatorna-struktúráját Közép- és Kelet-Európában

HBO3 logoMárcius 21-én az HBO a közép- és kelet-európai előfizetői részére átalakítja a lineáris csatornaszerkezetét: az HBO műsor választéka így három csatornára lesz bontva: az HBO-ra, az HBO2-re és az HBO3-ra. A három tematikus csatorna felöleli az HBO széles tartalmi kínálatát, melyben helyet kapnak az amerikai és helyi, saját gyártású alkotások, sorozatok, dokumentumfilmek, valamint a legnagyobb mozisikerek.

Az HBO a régióban tizennégy országban sugároz műsort, vagyis Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Moldovában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában, Koszovóban, Montenegróban, illetve Macedóniában.

Az új csatornastruktúra a következő lesz:

Az HBO kínálatában díjnyertes, saját gyártású alkotások premierjei szerepelnek majd, melyek között amerikai fikciós sorozatok és dokumentumfilmek ugyanúgy helyet kapnak, mint a régióban gyártott műsorok. Mindezt gazdagítják még az olyan exkluzív mozis események is, mint a legutóbbi hollywoodi kasszasikerek bemutatói.   Mivel a csatorna a nap 24 órájában elérhető lesz, így az összes fontosabb eredeti HBO drámasorozatot az amerikai premierrel egyidőben sugározza majd.

Az HBO2 családközpontú műsorok széles választékával jelentkezik a nap 24 órájában. A csatorna új és régi mozifilmek és televíziós sorozatok hatalmas kínálatával bír: napközben vígjátékokkal, családi- és gyermekfilmekkel, az esti és éjszakai órákban pedig drámákkal, vígjátékokkal, thrillerekkel, akció- és horrorfilmekkel kényezteti a nézőket: igazi televíziós élmény az egész család számára. Ráadásul, az HBO2 mostantól elérhető lesz Romániában, Bulgáriában és az adriai övezetben úgyszintén, így először a cég történetében, e fenti országok előfizetői is már három HBO csatorna között válogathatnak majd.

Az HBO3 (korábban HBO Comedy) vadonatúj névvel és tartalommal jelentkezik: az újra pozícionált csatorna mostantól az HBO exkluzív, saját gyártású tartalmairól szól. Az HBO3 az HBO legjobb saját gyártású és nemzetközi díjnyertes produkcióit hozza el a nézők otthonába.  Mivel az HBO3 szintén elérhető a nap 24 órájában, a csatorna már kultikussá vált HBO-műsorok teljes évadjait is sugározza majd, az HBO Europe eredeti, saját helyi produkcióival egyetemben – a legkiválóbb műsorkínálat, mind egy helyen.

Az HBO Nordic (északi régió) és az HBO Netherlands (Hollandia) előfizetőire a fenti változtatások nem lesznek befolyással.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott