Ugrás a tartalomra

Az ID Xtra után újabb csatornával jelentkezhet a Discovery

Velocity logoAz ID Xtra után újabb csatornát indíthat nemzetközi szinten a Discovery, ezúttal végre a férfiaknak kedvezve.

A főként a nőknek szóló ID és testvércsatornája, az ID Xtra (melyből hamarosan érkezik a HD változat, információink szerint már májusban megjelenik egyes hazai szolgáltatók kínálatában) nemzetközi bevezetése után végre a férfias tartalmakra koncentrál majd a Discovery.

A nemrégiben a részesedését többségire növelő Discovery komoly összegekkel száll harcba, hogy prémium sportjogokat vásároljon az Eurosport csatornákra, a páneurópai illetve a lokális verziókra egyaránt, vélhetően nem kis borsot törve ezzel a nemzeti sportcsatornákat üzemeltetők orra alá.

Ezzel még nem merítik ki a férfias tartalmakat, így hamarosan bevezetik a nemzetközi piacra, köztük hazánkba is, az USA-ban 2011. októberében indított Velocity csatornájukat. A Velocity csatorna az autók szerelmeseit célozza meg, kínálatában megtalálhatók a hazánkban az anyacsatornán (pl. Overhaulin') vagy éppen a Discovery HD Showcase-en (pl. Cafe Racer) látható autós műsorok, valamint számos, nálunk még soha nem vetített sorozat.

A csatorna nemzetközi elindításáról pontos dátumot még nem közöltek, annyit tudhatunk csak, hogy az ID Xtra sikeres bevezetését követően.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott