Ugrás a tartalomra

Bárdos András új tévét indíthat

Közel négymilliárd forintos tőkével egy olyan új televíziót hozna létre az előző kormány delegáltjaiból álló Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, amely hivatalosan a hazai turizmust népszerűsítené, de egyes elképzelések szerint egy baloldali hírtelevízió alapját képezné - írja a Magyar Nemzet. Ez utóbbiról Bárdos semmit nem tud, és nem is venne ilyenben részt.

A lap birtokába került - és az üdülési alapítvány előző kormánydelegáltjaiból álló kuratóriuma által megvitatott - határozati javaslat szerint a céget 595 millió forint jegyzett tőkével és 3,3 milliárdos tőketartalékkal hívná életre az alapítvány tulajdonában lévő két cég: a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. és a Hunguest Vagyonkezelő Zrt.

A társaság igazgatósági elnöke Bárdos András, a tv2 korábbi műsorvezetője, a felügyelőbizottság elnöke pedig Kárpáti Miklós, a balliberális közéleti szereplők körében népszerű ügyvéd lenne - írja a Magyar Nemzet.

Bárdos a lapnak elmondta, ő is hallott erről az elképzelésről, de még semmit sem írt alá, és jelenleg is több tévécsatornával tárgyal.

Bárdos korrigál

A Magyar Nemzet keddi megjelenése után Bárdos András közleményben reagált a cikkre, és közölte: nem tud semmilyen baloldali hírtévé indulásáról, csak egy magyar Travel Channel előkészületeiről. Ha hírtelevízió indulna - bármilyen hírtelevízió - nem venne részt benne.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott