Ugrás a tartalomra

Biztonságos és tartalmas újévi feltöltődés az Invitellel

Invitel logoAz újév kezdetén többen megfogadjuk, hogy rendszeresen sportolunk, egészségesebben étkezünk vagy felhagyunk káros szenvedélyeinkkel. Az elszántság és a szigorú időbeosztás mellett azonban nem szabad elfeledkeznünk a kikapcsolódásról sem. Így egyensúlyt teremthetünk a kitűzött célok elérése és a feltöltődés között. Az Invitel széles szolgáltatáskínálatában mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő tartalmakat, miközben a vállalat a minél biztonságosabb időtöltésről is gondoskodik.

Új év – új kedvencek

Az Invitel újdonságokkal jelentkezik 2015-ben. A televíziós választékban a családi csomagokban már korábban is megtalálható DIGI Sport 1 mellett elérhetővé vált a további minőségi sportműsorokat felvonultató DIGI Sport 2. Bekerült továbbá a csatornakínálatba a FOX, amely a legnagyobb filmstúdiók díjnyertes tévésorozatait sugározza magyar nyelven. Ez utóbbi csatorna programjában olyan rég várt alkotások szerepelnek, mint a The Walking Dead, a 24 vagy a Simpson család legújabb részei. A természetfilmek rajongói számára is tartogat újdonságokat az Invitel, akik a Nat Geo Wild programja mellett már a Viasat Nature adását is követhetik.

Személyre szabott szórakozás

A széles tévécsatorna-kínálatot az előfizetők személyre is szabhatják az egyes érdeklődési köröknek megfelelően kialakított tematikus minicsomagokkal. Így többek között a zene, a sport vagy a filmek rajongóiként kedvező áron bővíthetjük az igényeinknek megfelelő csatornák számát. Az Invitel Mixer kiegészítő csomagjával pedig további öt adót válogathatunk össze egy 30-as listából, ezáltal valóban ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk ki a csomagunkat.

Nem csak játék és mese?

Ahogy a felnőtteknek szükségük van a kikapcsolódásra, úgy az egész napos tanulást követően a gyerekek is vágynak az otthoni feltöltődésre. Számukra a televízió és az internet egyszerre kínál szórakozási lehetőséget és korlátlan tudásbázist, ezért meghatározó, hogy szüleik közreműködésével elsajátítsák azok minél biztonságosabb használatát.

Biztonság gombnyomásra

A vállalat digitálistévé-szolgáltatásában az alapfunkciók között szereplő gyerekzár a felnőttek távollétében automatikusan szűri a televíziós tartalmakat. Használatával a szülők rendkívül egyszerűen, mindössze néhány gombnyomással beállíthatják, mely televíziós csatornák vagy műsorok kerüljenek tiltólistára. A kicsik így szinte biztosan elkerülik a korosztályuknak nem megfelelő adásokat.

NetBarát vigyáz a gyerekekre

Felelős vállalatként az Invitel minden eszközzel igyekszik segíteni a gyerekeket és szüleiket abban, hogy minél biztonságosabb módon használhassák az internetet. A társaság NetBarát portálján közérthető formában, elismert partnerszervezetek bevonásával hívja fel a figyelmet az internetes technológiák előnyeire és veszélyeire. Az oldalról a szülők egy ingyenes szűrőszoftvert is letölthetnek, amellyel hatékonyabban óvhatják gyermekeiket a káros tartalmaktól, illetve az Invitel kínálatából további vírusvédelmi megoldást is kipróbálhatnak három hónapig havidíj-mentesen.

Indítsd az évet az Invitel akciójával

Az újévben is érdemes figyelemmel kísérni az Invitel akciós ajánlatait, hiszen a vállalat sokoldalú, kedvezményes szolgáltatásain túl díjmentesen kipróbálható védelmi megoldást és tévés minicsomagokat is kínál, hogy még biztonságosabbá és élvezetesebbé tegye a tévénézést és az internetezést. A részletekről személyesen az Invitel ügyfélszolgálati pontjain, valamint a 1288-as infóvonalon és az online ügyfélszolgálaton érdeklődhetünk.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott