Ugrás a tartalomra

Comedy Central indul a Cseh Köztársaságban is

Viacom logoA Viacom International Media Networks budapesti székhelyű kelet-közép-európai regionális csoportja a Comedy Central hálózat újabb tagját indítja el ma a Cseh Köztársaságban. A Prima Comedy Central a Viacom első szabadon fogható csatornája a régióban. A földfelszíni digitális sugárzású csatorna reklámértékesítését a cseh Prima-csoport végzi.

Stílusosan a Dokik sorozatának legelső epizódjával, „Az első napom” című résszel indul ma délután 3 órakor a Cseh Köztársaságban a Prima Comedy Central, amely rögtön a Susogós Mackók helyi kulturális környezetre adaptált változatát is bemutatja, Potkali se na sídláku (Lakótelepi találkozások) címmel. Az új csatorna a már a cseh tévénézők számára is ismerős kultikus animációk, mint a South Park, a Family Guy és a Modern Family mellett olyan cseh országos premiereket is műsorra tűz, mint pl. az Amerikai fater vagy a Jim szerint a világ. Emellett helyi saját gyártású produkciókkal is bővíti a repertoárt: a Susogós Mackók bábfilmsorozat adaptációja mellett egyedi stand-up esteket is bemutat majd. A humorcsatorna adása délelőttönként a Nickelodeon legjobb műsoraival egészül ki.

A Prima Comedy Central, a Viacom első kelet-közép-európai szabadon fogható csatornájaként a cseh DTT szolgáltatás 4-es multiplexén érhető el, de emellett a nagyobb kábeles és műholdas szolgáltatók is továbbítják majd, jellemzően a legnagyobb elérésű csomagjukban. A Viacom által indított és működtetett Prima Comedy Central hirdetési idejét egy kereskedelmi és márkaegyüttműködés keretében a vezető helyi tévés csoport, az FTV Prima végzi.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott