Ugrás a tartalomra
Disney+ logo

Ezekkel a tartalmakkal indul hazánkban a Disney+

Több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív, saját gyártású alkotással készül a Disney+ a magyarországi indulásra.

 

Az előfizetők már a június 14-ei indulástól megnézhetik a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” mindkét évadát. Emellett a Disney+ lesz az otthona a teljes Skywalker-szagának, hiszen a Star Wars mind a kilenc epizódját streamelni lehet majd a szolgáltatáson.

 

A szuperhősök rajongói szintén már az indulástól több mint 40 Marvel-filmhez férhetnek hozzá, köztük az Oscar-jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája", az „Örökkévalók", a „Bosszúállók: Végjáték" és a „Marvel Kapitány" filmekhez, illetve több mint 40 Marvel-sorozathoz; így például a „Holdlovag", a „Loki" és a „WandaVízió" is elérhető lesz.

 

Az előfizetők számára szintén elérhető lesz több mint 300 Disney és Pixar alkotás, köztük a teljes „Toy Story" filmsorozat, a „Lelki ismeretek" és az Oscar-díjra jelölt „Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő „Encanto”; valamint az Oscar-díjas „Szörnyella”, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

 

A National Geographic dokumentumfilmjei közül az Oscar-díjas rendező és producer páros, E. Chai Vasarhelyi és Jimmy Chin rendezésében készült „A Mentőakció” és a „Free Solo - Mászókötél nélkül” olyan népszerű sorozatok mellett lesznek elérhetőek, mint a „Jeff Goldblum világa” és a „Gordon Ramsay: Új utakon”.

 

Az általános szórakoztatás terén az előfizetők olyan tartalmakkal is találkozhatnak majd, mint például a rendkívül sikeres saját gyártású vígjátéksorozat, a „Gyilkos a házban”, a „Pam & Tommy”, a „The Kardashians”, a „Királynők” és a Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével érkező „Halál a Níluson" című thriller. Ezek mellett, az előfizetők olyan ikonikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint „A Simpson család”, „A Grace klinika” vagy a „Feketék fehéren”.

 

A Disney kínálatához való egyedülálló kínálatának köszönhetően olyan szeretett klasszikusok mellett, mint a „Hamupipőke", az „Aranyhaj és a nagy gubanc", „A Hercegnő és a béka" és „A kis hableány", a legújabb kasszasikerek is elérhetőek lesznek, mint a „Raya és az utolsó sárkány" vagy a „Mulan (2020)". A Disney Csatorna több száz sorozata, rövidfilmje és különkiadása is streamelhető lesz, köztük a „Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai" és a „Phineas és Ferb".

 

A rajongók június 13-a éjfélig, egy exkluzív bevezető ajánlat keretében regisztrálhatnak Magyarországon a Disney+ előfizetésre, amelynek a díja 19 890 Ft. Ez azt jelenti, hogy a rajongók 12 hónapnyi Disney+ szolgáltatást kapnak nyolc hónap áráért - a Disney+ bevezetésének napjától elérhető havi árakhoz képest. A Disney+ indulásakor, június 14-étől,  érvényes standard árakat havi 2490 forintban, az éves előfizetést 24 900 forintban állapították meg.

 

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen, 4K videóminőségben, bizonyos filmek esetében. A felhasználók ezen kívül akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a szülők számára készült gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott