Ugrás a tartalomra
Disney+ logo

Elindult az előregisztráció a Disney+ szolgáltatásra

A rajongók a mai naptól fogva egy exkluzív bevezető ajánlat keretében leadhatják a regisztrációjukat az éves Disney+ előfizetésre, Magyarországon. Az éves élőfizetés azt jelenti, hogy a rajongók 12 hónapnyi Disney+ szolgáltatást kapnak nyolc hónap áráért - a Disney+ bevezetésének napjától elérhető havi árakhoz képest.

 

Az exkluzív ajánlatra 2022. június 13-a éjfélig, a Disney+ magyarországi bevezetéséig, lehet előzetesen regisztrálni, és az ajánlat 2022. június 26-áig érvényes. Az exkluzív ajánlat azt jelenti, hogy az éves Disney+ előfizetés 19 890 forintért érhető el.

 

A Disney+ streaming szolgáltatás 2022. június 14-én indul Magyarországon. Az induláskor érvényes standard árakat havi 2490 forintban, illetve éves előfizetés esetén 24 900 forintban állapították meg.

 

Az előfizetők számára a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, úgy, mint a "Boba Fett könyve" és "A mandalóri" Jon Favreau író-producertől, illetve a várva várt "Obi-Wan Kenobi" is. A Disney+ kínálatában szerepel a Marvel Studios "Holdlovag" című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt "Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája" című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

 

Az előfizetők számára szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt "Luca"; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő "Encanto"; valamint az Oscar-díjas "Szörnyella", amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

 

Az általános szórakoztatás terén az előfizetők olyan tartalmakkal is találkozhatnak majd, mint például a rendkívül sikeres saját gyártású vígjátéksorozat, a "Gyilkos a házban", a "Pam és Tommy" limitált sorozat, a "The Kardashians" és a "Királynők".
Továbbá, az előfizetők olyan ikonikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint "A Simpson család", "A Grace klinika", a "9-1-1", vagy a "Feketék fehéren". Mindezek mellett a National Geographic-tól a "Jeff Goldblum világa", vagy akár az Oscar-díjas "Free Solo - Mászókötél nélkül" is elérhető lesz.

 

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre - legfeljebb tíz eszközre - lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

 

Hogyan lehet jelentkezni a bevezető ajánlatra:

  • Az érdeklődőknek a www.disneyplus.com weboldalon kell regisztrálniuk, ahol a teljes körű szerződési feltételeket is megtalálják.
  • Az indulás napjától, június 14-től, azok, akik regisztráltak, exkluzív ajánlat-linket kapnak.
  • Ez a bevezető ajánlat csak azok számára érhető el, akik június 13-a éjfélig, tehát még az indulás napja előtt előzetesen regisztráltak.
Kapcsolódó híranyag(ok)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott