Ugrás a tartalomra

Fél évig elég a felét kifizetni

Invitel logoA következő fél évben az Invitel Invilág névre keresztelt – két vagy három szolgáltatást tartalmazó – csomagjaiért 6 hónapig csak az előfizetési díj felét kell kifizetniük a két évre szerződést kötő új előfizetőknek. A magasabb havidíjú tévé-, internet- és telefoncsomagok különböző kombinációja összesen akár negyvenezer forint megtakarítást is jelent fél év alatt, de egy közepes csomag esetén is havi 3-4 ezer forint marad az ügyfelek zsebében. Az Invitel nem titkolt célja, hogy még tovább erősítse pozícióját elsősorban a vállalat saját szolgáltatási bázisát jelentő vidéki területeken.

Az elmúlt évben az Invitel sokat tett azért, hogy megmutassa, komolyan gondolja: a legmodernebb otthoni szórakoztatás nemcsak a nagyvárosokban jár. A most induló akció célja az is, hogy minél többen kapjanak kedvet az interaktív televíziózáshoz és próbálják ki, milyen az esti focimeccseket, a túlélő kalandokat vagy a kedvenc sorozatukat HD-ban nézni, vagy hogyan kapcsolhatnak 150 megabites sebességre az Invitel optikai hálózatán. Az sem véletlen, hogy akciót az év végére időzítette a szolgáltató: az ünnepek időszakára nemcsak a tökéletes otthoni mozizáshoz, az internetezéshez vagy a hosszú baráti telefonbeszélgetésekhez lehet partner az Invitel, de még a karácsonyra is több marad a családok kasszájában.
 
Egyre népszerűbbek az Invitel szolgáltatásai

Az Invitel Invilág csomagjait 6 hónappal ezelőtt vezette be. Az ügyfelek és a piac nagyon jól fogadta a variálható és számos egyéni opciót kínáló csomagokat. Nyár elejére – egy évvel azelőtthöz képest – a szolgáltató megduplázta digitáliskábeltévé-előfizetőinek számát, majd 20 ezredik olyan ügyfelét is köszönthette, aki optikai- és a VDSL-üvegszálas technológián keresztül használja a legmodernebb televízió- és internetszolgáltatását. A fejlesztéseknek és hálózatoptimalizációnak köszönhetően nyáron közel 25%-kal, 100 ezer háztartással növelte IPTV-lefedettségét az Invitel, így már 500 ezer, többségében nagyvárosokban és kisebb településeken élő család választhatja a legnagyobb élményt jelentő televíziózást.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott