Ugrás a tartalomra

FIT csomag a MinDig TV Applikációban

Fit HD logoA megújult MinDig TV Applikációban már elérhető és előfizethető a FIT csomag, ami az élőben nézhető Fit HD csatornát és egy közel 50 edzésből álló „FitVideo” videotárat tartalmaz.

A megújult MinDig TV Applikációban elérhető fitnesz csomag kiváló edzési lehetőséget jelent azok számára, akiknek nincs idejük edzőterembe járni vagy egyszerűen szívesebben mozognak otthonukban, jól megszokott környezetben. Legyen szó kezdőkről vagy haladókról, a FIT csomagban mindenki megtalálhatja a testhezálló edzéstípust. Jó lehetőség ez akkor is, ha új mozgásformákat szeretnénk kipróbálni, de azoknak megoldást jelenthet, akiknek nem jut idejük a rendszeres testmozgásra. A FitVideo edzései között többek között pilates, zumba, jóga, streching, alakformáló, többféle aerobic és kondi edzés közül szemezgethetnek az érdeklődők, a videókat pedig bárhol és bármikor megtekinthetik mindazok, akik megvásárolják a FIT csomagot. A Fit HD élő adása pedig egész nap változatos edzéseket közvetít. A programlistát áttekintve tudnak a felhasználók informálódni az edzések időpontjáról, és hogy ne maradjanak le, emlékeztetőt is be tudnak állítani.

Az applikáció továbbra is ingyenesen letölthető az alkalmazás áruházakban, az előfizetéssel kapcsolatos részleteket és feltételeit pedig bárki elolvashatja a MinDig TV Applikáció FIT csomagjának leírásában. Az előfizethető tartalom az alkalmazás iOS és Android változatában érhető el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott