Ugrás a tartalomra

A határon túl is elérhető lesz a Sport M

Sport M logoA Chello Central Europe nemrégiben (2009. december 10.) indult új csatornája, a Sport M, elérhetővé válik a határon túl is ennek a negyedévnek a végére.

A csatorna jelenleg csak magyar kábelhálózatokon érhető el, de a kizárólag magyar sporteseményeket sugárzó csatorna érdeklődésre tart számot a határon túl is, de nem csak az európai régióban, hanem az Egyesült Államokban és Kanadában is.

A "nagytestvérek" is elérhetők más országokban, így a Sport 1 jelen van a cseh, a szlovák és a román, míg a Sport 2 a cseh és a szlovák piacon. Összességében a két csatorna 7.8 millió háztartásban érhető el a régióban.

A Sport M (M, mint magyar) csatornát azért indították, hogy legyen megfelelő kapacitás a Chello Central Europe által birtokolt közvetítési jogok kihasználására, közvetítésére, valamint azért, hogy a magyar sportesemények iránti határon túli magas érdeklődést kielégíthessék. A műsorok egyik alapvető pillére a labdarúgó bajnokság, melynek közvetítési jogával kizárólagosan rendelkeznek.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott