Ugrás a tartalomra

Hazánkban is elindult a FOX HD

FOX logoJanuártól elindult a FOX HD csatorna, amely jelenleg három televíziós szolgáltatónál érhető el. A nézők a PR-Telecom, a Tarr Kft. és a Pick-Up Kft. kínálatában találják meg a csatornát. A FOX HD programja megegyezik a FOX csatorna programjával, így a nézők ugyanazokat a világhírű, díjnyertes sorozatokat láthatják, mostantól már HD minőségben is!

A FOX-ra az idei évben is számos népszerű sorozat érkezik. A horrorrajongók januártól láthatják Az ördögűző című sorozatot Geena Davis-szel a főszerepben. A széria a kultikus, 1973-as Oscar-díjas horrorfilm alapján készült. Februárban a legújabb részekkel folytatódik a The Walking Dead hetedik évada, októberben pedig világpremierrel érkezik a nyolcadik évad! Mindemellett Robert Kirkman másik népszerű sorozata, az Outcast is folytatódik idén. A Marvel-rajongók számára is tartogat egy különleges szériát a FOX, februárban világpremierrel érkezik a Légió.

A könnyedebb szórakozást kedvelőket is számos nagyszerű műsor várja: január 13-án indul az Empire harmadik évada, főszerepben a Golden Globe-díjas Taraji P. Hensonnal és az Oscar-jelölt Terrence Howarddal. Szintén január 13-tól látható amerika új kedvenc szériája, a Golden Globe-díjra jelölt Atlanta. Az animációs sorozatok kedvelői pedig A Simpson családdal kapcsolódhatnak ki, melynek legújabb évadai is a FOX csatornán kerülnek bemutatásra. A FOX HD előfizetésével kapcsolatban további információkat televíziós szolgáltatójától tudhat meg.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott