Ugrás a tartalomra

HBO kódolatlan nap a MinDig TV nézőknek is

HBO logoAz ingyenes MinDig TV nézői, valamint a MinDig TV Extra előfizetők egyaránt elérhetik az HBO csatornát 2012. október 22-én, a kódolatlan nap keretében.

Az HBO kódolatlan nap célja, hogy azok is megismerhessék az HBO programjait, akik jelenleg még nem előfizetői a csatornának.

A kódolatlan napon sok olyan saját gyártású filmbe és sorozatba is bepillantást nyerhetnek a nézők, melyek kizárólag az HBO mozicsatorna kínálatában találhatók meg. Az HBO kódolatlan napjának egyik legnagyobb szenzációja a 21:00 órakor kezdődő Terápia első epizódja. A magyar HBO új, saját gyártású napi sorozata – Enyedi Ildikó és Gigor Attila rendezésében a pszichoterápia zárt világát mutatja be. Az amerikai változata In Treatment címmel lett a közönség és a kritikusok kedvence: Emmy- és Golden Globe-díjjal is jutalmazták a sorozatot. A negyvenrészes szériát nyolc héten keresztül, december 15-ig minden hétköznap 21.00 órától követhetik a nézők a magyar HBO csatornán.

A kódolatlan napon többek között látható lesz még a Hemingway és Gellhorn c. nagyjátékfilm, ami a XX. század egyik legnagyobb szerelmi történetét dolgozza fel.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott