Ugrás a tartalomra

HDMI beltéri egység a DIGI-től

DIGI logoPapíron a mai naptól(2011. szeptember 01.) igényelhetik a DigiTV műholdas szolgáltatás előfizetői a régóta hiányolt, HDMI kimenettel rendelkező beltéri egységet.

A készülék(melynek típusa, technikai specifikációja jelenleg nem ismert) elég szigorú feltételekkel kerülhet csak az ügyfelekhez. Egyrészt hűségidő(1 év) vállalásához kötött, ami eddig nem volt szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez, másrészt igen borsos áron lehet hozzájutni. Bérleti konstrukcióban 60ezres kaució mellett 1000Ft/hó, további feltétele legalább 1, már meglévő, HDMI kimenettel nem rendelkező beltéri egység. Vásárlás esetén 70ezer Ft ellenében juthat hozzá az előfizető, mindkét konstrukcióban, értesítést követően, személyesen, ügyfélszolgálati irodában vehető át a készülék. További részletekért és feltételekért érdemes tanulmányozni a szolgáltató Általános Szerződési Feltételeit, illetve érdeklődni a telefonos vagy személyes ügyfélszolgálaton.

Ezzel a lépéssel a DIGI teljesítette a GVH felé vállaltakat, de elmondhatjuk, hogy az előfizetők szempontjából nem túl előnyös feltételekkel.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott