Ugrás a tartalomra

Héder Barna az M4 Sport új sportigazgatója

M4 Sport logoA magyar közönség számára a 2016-os esztendő a sport szempontjából kiemelt jelentőséggel bír. A nyári olimpiai játékok eseményei és a labdarúgó Európa-bajnokság egyaránt fontos és jelentős a szurkolók milliói számára.

A tavaly létrehozott M4 Sport csatorna hamar közkedveltté vált a sportszerető közönség körében. Az M4 Sport küldetése nem csak az öt látvány -  és a tizenhat kiemelt sportág képernyőn szerepeltetése, hanem további sportágak műsorra tűzése a minél szélesebb nézőkör elérése érdekében! Hosszú idő után olyan sportágak lettek újra bemutatva, amelyekről korábban alig-alig számolt be a média. Többek között a sakk, az atlétika, a röplabda, a boksz, a birkózás vagy éppen a természetjárás újra nagy nyilvánosságot kapott, mellyel cél volt az említett sportágak népszerűsítése és megszerettetése.

Az idei év megnövekedő feladatai miatt a közmédia 2016. január 5-től az M4 Sportnál sportigazgatói pozíciót hozott létre. Az elmúlt időszak tapasztalatai azt bizonyították, hogy a hatékony és eredményes munkavégzés érdekében a tartalmi és menedzseri feladatokat ugyanannak a személynek célszerű ellátnia. Ezért az MTVA vezetése a sportigazgatói, valamint a sportfőszerkesztői feladatokat összevonja, és annak ellátásával Héder Barnát bízta meg 2016. február 1-vel.

Héder Barna közgazdászként végzett, a sportújságírás minden területén szerzett tapasztalatot, valamint menedzserként is több területen bizonyított már. Sportújságírói pályafutását 1989-ben kezdte a Magyar Televízióban, az 1996-ban induló magyar nyelvű Eurosport alapítója, később nyolc éven keresztül volt az RTL Klub sportfőszerkesztője. A kinevezés mellett Héder Barna folytatja eddigi nemzetközi és hazai televíziós és internetes tevékenységét.

Héder Barna: "Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy húsz év után újra a közmédiában dolgozhatom, ráadásul egy ilyen különleges időszakban térhetek vissza. Az M4 Sport az indulása óta elért sikereivel bebizonyította, hogy nagy igény van egy hazai közszolgálati sportcsatornára."

A közmédia továbbra is a magyar sport elkötelezett híve és támogatója. Az M4 Sport - amely a legnézettebb hazai sportcsatorna - küldetése a magyar sport népszerűsítése, valamint a sportolás megszerettetése.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott