Ugrás a tartalomra

ID Xtra néven vadonatúj csatorna indul április elején

ID Xtra logoA Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East and Africa (CEEMEA) ID Xtra néven vadonatúj csatornát indít április 1-jén.

Az ID Xtra nőknek szóló, sokszínű és minőségi tartalmat kínáló rejtély és suspense csatorna, amelyre igény van a piacon. A Magyarországon régóta elérhető ID: Investigation Discovery bűnügyi csatorna, valódi emberek valódi történeteit, igazi, borzongató bűneseteket és komplex nyomozásokat mutat be, a helyszínelésre és a laboratóriumi munkára fókuszálva.

Az ID Xtra más. Drámai és botrányos sztorikat mutat be, friss és divatos stílusban. Az érzelemgazdag történetmeséléssel azonosulhatunk, a megrázó vallomások és igazi érzelmek pedig folyamatos izgalomban tartanak. Az ID Xtra műsorkínálata a valós élet rejtélyeitől a suspense történeteken át a szaftos botrányokig terjed. A rejtély  megfejtése pedig percről percre jobban leköti és a fotelba szögezi a nézőt.

"Az ID: Investigation Discovery teljesítményével nagyon elégedettek vagyunk. A bűnügyek helyett a titkokra és feszültségre fókuszáló koncepció viszont már bizonyított Lengyelországban és az Egyesült Államokban: kielégíti a szolgáltatók és hirdetők minden igényét, és ami a legfontosabb, a nézők szomjaznak erre a tévés tartalomra."

Az ID: Investigation Discovery csatorna minden magyarországi szolgáltató számára elérhető, most és a jövőben is. Az ID Xtra pedig új csatornaként indul április 1-jén, és ugyanúgy elérhető lesz bármely érdeklődő szolgáltató számára.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott