Ugrás a tartalomra

Karácsonyi főzés a kódolatlan TV Paprika csatornán

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a mindigTV nézői díjmentesen érhetik el december 7. és 20. között a TV Paprika műsorait. Közel 20 karácsonyi műsorral készül idén a TV Paprika a sütés-főzés szerelmeseinek, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző recepteket és ellesheti az ünnepi menüt az asztalra.

 

Ha van csúcsszezon a konyhában, amikor mindenki azon verseng, ki tudja a finomnál is finomabb főztjével kényeztetni családtagjait, vendégeit, az biztosan a karácsonyi ünnepi időszak. Nincs ez másképp a mi konyhánkban sem, A TV Paprika karácsonya epizódjaiban a legízletesebb ünnepi fogások készülnek sztárséfjeink kezei alatt, hogy ötletet és kedvet adjanak a vállalkozó kedvű nézőinknek, amire minden nap 18:30-tól hangolódhatnak rá. Édesség nélkül nincs karácsony és a szépen csomagolt ajándéknak mindenki örül.  A TV Paprika adventi kalendáriumát minden nap 13:15-től 18:15-től láthatják a nézők, amelyben Gerti finom, ajándékba adható finomságokat készít minden adventi napra, melyeket Anita kreatívan becsomagol, hogy a karácsonyi készülődés idén tényleg felejthetetlen legyen.

 

Havas Dóra: Álmaim cukrászdája című süteményes műsorában olyan édességek elkészítését mutatja meg profiknak és kezdőknek egyaránt, amelyek az ő álom cukrászdájában mindig ott lennének a kínálatban. A receptek mellett Dóra most is számtalan apró trükköt, praktikát is mutat, amikkel még azokat is meggyőzi arról, hogy sütni muszáj, akik eddig meg sem merték próbálni. Aki bátorságot érez magában, hogy kipróbálja Dóra fortélyait, minden nap 17:45-től csatlakozhat be.

 

Nigella Lawson konyhájába is beleshetünk, megmutatja, hogyan telnek nála az ünnepek.  Az Otthon, Nigellánál: karácsony műsorban Nigella a meghitt karácsony nyomában vidékre látogat, és tippeket ad a nézőknek a nyugodt kikapcsolódásra, ahonnan nem hiányozhat a kaszinótojás, a koktél, a narancsos kacsasült, valamint a csokoládés-pisztáciás habcsók sem. A Nigellissima: Karácsonyi finomságok filmben egy pazar svédasztalos partival nyitjuk az ünneplést. Az olasz inspirációért Nigella Velencébe utazik; abba a városba, amely 20 évvel ezelőtti első látogatása óta közel áll a szívéhez. Karácsonyi recept- és partiötletekkel felszerelkezve tér vissza, hogy megalkossa ízletes karácsonyi menüjét vendégei számára. A show december 8. és 10. között, 14:55-től látható.

 

December indul a karácsonyi főzés Jamie Oliverrel.  Jamie vidéki konyhája, Mennyből Jamie,  aztán Jamie ünnepi lakomája végül a Karácsonyi készülődés Jamie-vel epizódokban Jamie eloszlatja a karácsonyi stresszről szóló legendát, és ha hiszünk neki, a csodás receptek mellett visszakapjuk magát a karácsonyt, december 15-18 között, 19 órától.

 

Az Éhes motorosok karácsonya sorozat arra keresi a választ, hogyan lehet barátaink és családunk karácsonyi megvendégelését a lehető legkönnyebbé tenni, valamint jópofa tippeket és egyszerűsítési lehetőségeket ad arra, hogy lerövidítsük a konyhában töltött időt. Si és Dave minden epizódban más-más híresség oldalán emlékezik vissza a régi családi karácsonyokra, miközben közösen készítenek el egy-egy receptet, hétköznaponként 20 órától.

 

Csatorna Programhely Multiplex
TV Paprika 53 D

 

A mindigTV nézők számára időszakosan elérhető kódolatlan csatornákat 2020. szeptembertől valamennyi vételkörzetben DVB-T2 adásmódban, HEVC kódolással sugározzák. Amennyiben egy automatikus újrahangolást követően sem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy a vevőkészülék nem alkalmas a DVB-T2 adások vételére.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott