Ugrás a tartalomra
TV Paprika logo

Érkezik a TV Paprika HD

Közel 20 karácsonyi műsorral készül idén a TV Paprika a sütés főzés szerelmeseinek, így bárki nyomon követheti, hogy hogyan varázsol Mary Berry, Jamie Oliver vagy Lorraine Pascale ünnepi menüt az asztalra.

 

Ebben a szolgáltatók is partnerek lesznek egész decemberben, ugyanis a Magyar Telekom és a Vidanet előfizetési csomagtól függetlenül mindenki számára elérhetővé teszi a TV Paprika műsorát, míg az Antenna Hungária kódolatlanul adja a csatornát a mindigTV kínálatában.

 

A TV képernyőn naponta megjelenő „TV Paprika Adventi Kalendáriuma” online kiadása a csatorna saját felületein kívül kizárólag a DIGI platformjain lesz elérhető, sőt a piacvezető TV szolgáltatók közül elsőként a DIGI előfizetői nézhetik a csatornát HD verzióban december 10-től.

 

A Magyar Telekom MoziKlub előfizetői a TV Paprika képernyőjén megjelenő műsorain túl további karácsonyi tartalmakat is elérhetnek – így például Nadiya ünnepi kedvenceit, a Karácsony Nigellánált, a Mennyből a Jamiet, A TV Paprika karácsonyát, valamint Havas Dóra: Álmaim cukrászdáját is.

 

A megszokott kedvencek mellett december 5-én két premierre is készülhetnek a nézők, délután 3-kor „Gordon, Gino és Fred marokkói karácsonya” című sorozatban a főszereplők Marokkóba látogatnak az ünnepekre, hogy első kézből tapasztalják meg a helyi kultúrát és konyhát, és hogy alaposan bevásároljanak a helyi bazárban. Míg este 7-kor „Jamie és Jimmy konyhai csatái – Karácsony” kerül adásba, ahol Jamie és Jimmy egyedülálló partit rendez a tenger mellett található Southend Pierben. A tökéletes karácsonyi lakoma elkészítésében segítségükre van egy meglepetés vendég is, aki nem más, mint Taron Egerton, a Rocketman és a Kingsman sztárja.

 

A TV Paprika a két ünnep között időszakra is tartogat újdonságot, méghozzá a Jamie karanténkonyhája c. sorozatot, melyben megmutatja, hogy hogyan használjuk fel a kamra kincseit, és a fagyasztó mélyén maradt alapanyagokat, valamint, hogyan helyettesíthetjük a recept hozzávalóit, ha épp nincs otthon az egyik és nem tudunk elugrani érte a sarki boltba.

 

Vidám, fesztelen főzés, és epizódonként két ínycsiklandozó étel Jamie karanténkonyhájában december 28-tól a TV Paprikán.

 

Aki pedig az ünnepi készülődés alatt sem szeretne lemaradni az ínycsiklandozó fogásokról és azok receptjeiről, azok számára a DIGI Online, a Magyar Telekom Telekom TV GO szolgáltatása, a Vidanet Move alkalmazása nyújt megoldást, amelyeken keresztül bárhol, bármikor könnyedén elérhetik a TV Paprika műsorát mobiltelefonon vagy tableten.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott