Ugrás a tartalomra

Ünnepi receptek a kódolatlan TV Paprikától

A Vidanet digitális tévé előfizetőink egész decemberben korlátlanul nézhetik a TV Paprika műsorait, ahol többek között Jamie Oliver, Havas Dóra és Nigella Lawson ünnepi receptjeit is megismerhetik.

 

Ha nincs még ötlete a karácsonyi menüre, vagy pár tippre lenne szüksége, amivel gyorsan és egyszerűen karácsonyi meghittséget teremthet otthonában, akkor ne hagyja ki a TV Paprika decemberi műsorait, melyet most egész hónapban korlátlanul érhetnek el a Vidanet digitális tévé előfizetői.

 

Lássuk milyen ünnepi meglepetésekkel készülnek a TV Paprika sztárjai…

 

December 1-je és 24-e között a TV Paprika adventi kalendáriuma című műsorban Gerti egyszerűen elkészíthető, ajándékba adható finomságokat készít minden adventi napra, melyeket Anita kreatívan becsomagol, hogy a karácsonyi készülődés idén tényleg felejthetetlen legyen!

 

Jamie eloszlatja a karácsonyi stresszről szóló legendát, és ha hiszünk neki, visszakapjuk magát a karácsonyt. Ha Jamie tanácsát követjük, nyugodtak, szervezettek és felkészültek leszünk, a karácsonyi ebéd pedig biztos sikert arat. Szerinte a hozzávalók minősége nagyon fontos. Jamie-t meglátogatják a liba- és pulykaszakértők, és tanácsokat adnak, mire ügyeljünk, ha a legjobb szárnyast akarjuk kiválasztani. Jamie bemutatja a tökéletes sültek titkát, és tippeket ad ahhoz, hogyan készítsük el és süssük meg a szárnyasokat, hogyan készül a tökéletes sült burgonya, hogyan díszítsük a legnagyszerűbb salátákat, és hogyan készítsünk szenzációs húsos pitét. Ne hagyja ki december 1-je és 7-e között minden este 20 órakor Jamie műsorait!

 

Az Éhes motorosok karácsonya sorozat december 14-e és 25-e között minden este 20 órakor arra keresi a választ, hogyan lehet barátaink és családunk karácsonyi megvendégelését a lehető legkönnyebbé tenni. Jópofa tippeket és egyszerűsítési lehetőségeket ad arra, hogy lerövidítsük a konyhában töltött időt. Si és Dave minden epizódban más-más híresség oldalán emlékezik vissza a régi családi karácsonyokra, miközben közösen készítenek el egy-egy receptet.

 

Nigella Lawson a meghitt karácsony nyomában vidékre látogat, és december 24-én, 25-én és 26-án este 19 órakor tippeket ad a nézőknek a nyugodt kikapcsolódásra, ahonnan nem hiányozhat a kaszinótojás, a koktél, a narancsos kacsasült, valamint a csokoládés-pisztáciás habcsók sem.

 

Havas Dóra december 1-jétől minden nap 17:45-kor süteményes műsorában olyan édességek elkészítését mutatja meg profiknak és kezdőknek egyaránt, amelyek az ő álom cukrászdájában mindig ott lennének a kínálatban. A receptek mellett Dóra most is számtalan apró trükköt, praktikát is mutat, amikkel még azokat is meggyőzi arról, hogy sütni muszáj, akik eddig meg sem merték próbálni.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott