Ugrás a tartalomra

Bő két hónapig kódolatlan a History

2020. november 1-jétől egészen 2021. január 6-áig kódolatlanul elérhetők a HISTORY műsorai a Vidanet digitális kábeltévé-előfizetői számára.

 

Az ufó nyomozás visszatér a HISTORY képernyőjére! Az Ufó-akták: A katonai nyomozás második évadának minden epizódja egy-egy „azonosítatlan repülő objektum” észlelésére összpontosít. A sorozatból kiderül, hogy vajon mennyit tud ezekről a jelenségekről az Egyesült Államok kormánya és más országok vezetése, de az egyes részekben megszólalnak olyan katonák és civilek is, akik szemtanúként osztanak meg tényeken alapuló információkat az észlelésekről. Kövesse az izgalmas nyomozást kedd esténként 10 órától!

 

November 16-ától azokkal a hegyi emberekkel ismerkedhet meg, akik az észak-amerikai vadonban abból élnek, amit az anyatermészet ad és kínál nekik. Az itt élőknek elszántságra, találékonyságra és kitartásra van szükségük, hogy túléljék a legzordabb időjárási viszontagságokat is. Nézze a Hegyi emberek 9. évadát hétfőn esténként 10 órakor a HISTORY-n!

 

Ismerje meg új nézőpontból a világ legnehezebben megfogható és legtitokzatosabb állatait, például az óriási gyilkos méheket vagy az ijesztően hatalmas tintahalakat, sőt, mitikus lényeket is, hiszen sokan állítják, hogy valóban léteznek legendás szörnyetegek. A sorozatban élenjáró tudományos módszerekkel vizsgálják meg a rendelkezésre álló bizonyítékokat, fényképeket, videófelvételeket, csontmintákat, hogy minél közelebb kerülhessünk a rejtélyek megoldásához! Szörnyek nyomában – a legjobb részek november 23-ától minden hétfőn este 8 órakor a HISTORY műsorán!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott