Ugrás a tartalomra

Kártyavár – Exkluzív premier a Telekom videotékában

Telekom logoKevin Spacey kultikus sorozata április 1-jétől elsőként és kizárólag a Telekom Moziklub filmcsomagjában lesz elérhető.

A Telekom és a Sony Pictures Television Networks Central Europe együttműködésének köszönhetően hazánkban a Telekom MoziKlub előfizetéses video on demand (SVOD) típusú szolgáltatással rendelkező tévénézők láthatják elsőként és kizárólag a Kártyavár (House of Cards) című sorozatot, az AXN NOW kínálatában.  A Kevin Spacey és Robin Wright főszereplésével játszódó Golden Globe® és Emmy® díjas történet teljes első évada 2014. április 1-jétől lesz látható a video on demand szolgáltatásban.
 
A Kártyavár című sorozatot rendhagyó módon online videotéka szolgáltatásban mutatták be az Egyesült Állomokban 2013 februárjában, és hamarosan a legnézettebb műsor lett az oldalon. Azáltal pedig, hogy egyszerre mind a 13 epizódot elérhetővé tették, az új típusú televíziózás rugalmasságát szerették volna hangsúlyozni, vagyis azt, hogy a néző valóban a saját egyéni időbeosztásának megfelelően élvezheti a sorozatot.

A Kártyavár modern, de elképzelt Washingtonban játszódik, ahol a hullámok összecsapnak Frank Underwood (Kevin Spacey – Amerikai Szépség, Förtelmes Főnökök) politikus feje felett. Az USA soron következő elnöke, akit pont Underwood juttatott az elnöki székbe csúnyán elárulja őt, megakadályozva ezzel, hogy a legnagyobbak közé emelkedjen. Underwood ekkor kifinomult és szerteágazó hatalmi játszmába kezd, hogy bosszút álljon ellenségein. Hű társa ebben ambiciózus felesége Claire (Robin Wright – A tetovált lány, Forrest Gump), aki szintén nem válogat az eszközökben, hogy felgyorsítsa férje karrierjét. Eközben feltűnik a Washington Herald ambiciózus riportere Zoe Barnes (Kate Mara – Amerikai Horror Story), aki óriási lehetőséget lát Francis bennfentes információiban.

A sorozat három Emmy® díjat nyert a legjobb rendezésért és a legjobb szereplőgárdáért dráma sorozat kategóriában, valamint a legjobb operatőri munkáért egykamerás felvétel kategóriában (Single-Camera series). A Golden Globe® díjat Robin Wright alakítása érdemelte ki.

Az AXN NOW, a Sony Pictures Television Networks SVOD típusú szolgáltatása, a Telekommal együttműködve most elhozza Magyarországra a Kártyavárat. A teljes első évad itthon is egyben lesz elérhető 2014. április 1-jétől a Telekom digitális tévészolgáltatás Moziklub filmcsomagjában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott