Ugrás a tartalomra

Két éves a SuperTV2

SuperTV2 logoMásodik születésnapját ünnepli vasárnap a SuperTV2. A csatorna ezen a napon rendhagyó műsorkínálattal jelentkezik.

2012. november 2-án indult el a TV2 Csoport legfiatalabb csatornája, a SuperTV2, ami indulása óta számos nagysikerű műsort tűzött a képernyőre: itt volt látható mások mellett A Nagy Duett két szériája és a népszerű gasztro-reality, a Hal a tortán. Töretlen sikerrel fut a Pimasz úr Ottalszik és a Kasza! show harmadik évada is, továbbá ezen a csatornán láthatják a nézők a TV2-es premier előtt a Jóban Rosszban legújabb epizódjait.

A születésnap alkalmából rendhagyó műsorfolyammal ünnepel a csatorna: a premierfilmek mellett kivételesen ezen a napon kerül adásba a Kasza! születésnapi különkiadása 21:55-től. A show-ban Tibi műsorvezető társai Joshi Bharat és Cseke Katinka lesznek. A Jóban Rosszban színésznője a vörös szőnyegen fogadja a sztárvendégeket, hogy Tibi titkos és meghökkentő instrukcióit végrehajtva sokkolja őket. A műsor vendége lesz többek között Pál Dénes, Hien, Zoltán Erika, Kállay Saunders András és Nótár Mary. A Kasza! show után, 23 órától Papp Gergő és felesége Judit cuccolnak be a Punnany Massif frontemberéhez, Felcser Mátéhoz. Napjaink egyik legsikeresebb csapatának énekesét így testközelből ismerhetik meg a SuperTV2 nézői.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott