Ugrás a tartalomra

Két héttel később indul az M4 sportcsatorna

MTVA logoAz eddig ismertekkel ellentétben csak július 18-án indul az M4 sportcsatorna, további két új közszolgálati adó pedig csak jövőre érkezik – többek közt ezekről számolt be az MTVA vezérigazgatója kedden, a siófoki Media Hungary konferencián.

Eddig július 4-ről tudtunk, mint a közszolgálati M4 sportcsatorna indulási dátuma, de Szabó László Zsolt mai bejelentése szerint július 18-a a helytálló. Az M4 elsősorban a magyar sportra fókuszál majd, főleg az 5 látvány- és a 16 kiemelt sportágra figyelve, de a programba kerülnek majd az utánpótlás-neveléssel és a szabadidővel kapcsolatos témák is. A július 18-án induló csatorna napi 10 órányi élő adást kínál majd.

Az MTVA vezérigazgatója szólt arról is: a következő esztendőben két újabb adóval gyarapodik a hazai közszolgálati televíziókínálat. Az időpont itt is meglepő lehet, bár eddig hivatalosan még nem is esett szó ezekről, mindössze iparági forrásokból kiszivárgott információk álltak rendelkezésünkre az M5 budapesti regionális csatorna, illetve a még mindig ismeretlen tematikájú országos M6 adó indulásáról, de mindkettő esetében idei céldátummal.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott