Ugrás a tartalomra

Kivezetik a Sundance TV-t a magyar piacról

Sundance TV HD logo2018. januárjától nem lesz látható hazánkban a független filmgyártás legismertebb televíziós csatornája, a Sundance TV.

Az elmúlt napokban és hetekben folyamatosan közöltünk cikkeket a kábelszolgáltatók januári várható csatornakínálatáról, az információgyűjtés során megdöbbenve tapasztaltuk, hogy az összes nagy és közepes ügyfélbázisú szolgáltató kínálatából kikerül a Sundance TV úgy, hogy a csatorna szolgáltatója nem közölt információt arról, hogy esetleg megszűnne. Egyedül a DIGI műholdas kínálatában maradt benne, bár most már tudjuk, hogy valószínűleg csak véletlenül.

A dtvnews.hu megkeresésére Ivanics Eszter, az AMC Networks International - Central and Northern Europe (AMCNI CNE) PR vezetője közölte: “Alapos üzleti mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy 2018 januárjától kivezetjük a Sundance TV-t a magyar terjesztésből. A filmes portfóliónk másik három csatornáját fogjuk tovább erősíteni, ezek az AMC, a Filmcafé és Film Mánia.
A portfóliónk többi csatornáját a Sundance TV-vel kapcsolatos üzleti döntés nem érinti.”

A Sundance TV a világ független filmgyártására fókuszál, emellett megtalálhatók műsorában dokumentumfilmek, rövidfilmek és filmekről szóló információs programok. Minden filmet eredeti nyelven sugároznak, magyar feliratozással, reklámok nélkül.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott