Ugrás a tartalomra

Kódolatlan FOX hónap a UPC Directnél

UPC Direct logoA UPC Direct minden előfizetője láthatja a várva-várt zombis sorozat, a The Walking Dead hetedik évadának első részeit, és több más érdekes sorozatot a FOX csatorna mai napon kezdődő, egy hónapig tartó kódolatlan időszakának köszönhetően.

Az ősz igazán izgalmas programokat hoz a legendás The Walking Dead sorozatnak otthont adó csatornán. Az október 17. 8:00 óra és november 14. 8:00 óra közötti kódolatlan időszak lehetőséget nyújt a UPC Direct Light TV és Medium TV csomagok előfizetőinek is, hogy nézhessék az izgalmas epizódokat.

A jól ismert sorozat, a The Walking Dead a hetedik évaddal tér vissza. A premier az amerikai bemutatóhoz képest 24 órán belül, október 24-én 22:00-kor kerül a képernyőkre Magyarországon.

A The Strain – A kór a harmadik évaddal tér vissza. A szintén októberben folytatódó sorozatban azon dolgozik egy csapat a New York-i Járványügyi Központban, hogy megmentse a várost egy csapat vámpírtól.

A híres színész Jason Priestley az Éber szemek című sorozatban tér vissza a képernyőre, amely október 28-án 21:00-kor kerül bemutatásra. Ebben Priestley egy volt hoki játékost alakít, aki Cindy Sampson-hoz csatlakozva érdekes bűntényeket derít fel.

November 7-től a Marvel filmekből jól ismert Hayley Atwell főszereplőként tűnik fel az Ítélet című új sorozatban, amelyben egy fiatal ügyvédnőt játszik, aki újra átvizsgálja a már elítélt bűnözők ügyeit.

Az ingyenes időszakban egy nyereményjáték is megrendezésre kerül a UPC Direct és a FOX csatorna együttműködésével a műholdas szolgáltató Facebook oldalán. Október 22. és november 1. között The Walking Dead témájú ajándékcsomagot lehet majd nyerni, amely egy jegyzetfüzetet, iPhone mobiltelefon tokot és acél kulacsot is tartalmaz. A csomag megnyeréséhez csupán a UPC Direct Facebook oldalán megjelenő posztok alatt található kérdéseket kell megválaszolniuk az érdeklődőknek.

A FOX csatorna az elkövetkező négy hétben a szolgáltató összes ügyfelének elérhető (kivéve a közszolgálati csomagokat) a 41-es csatornahelyen.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott