Ugrás a tartalomra

Kódolatlan időszakkal köszönt be a tavasz a UPC Direct előfizetőihez

UPC Direct logoA UPC Direct előfizetőinek izgalmas tavaszi kezdet ígérkezik, hiszen az AXN és az HBO3 csatorna is mindenki számára elérhető lesz a szolgáltató kínálatában. A magyar nézők az AXN csatornát március 11-től egy hónapon keresztül április 11-ig élvezhetik, míg igazi húsvéti ajándék gyanánt március 26-27-én kódolatlanul lesz elérhető az új HBO3 csatorna is.

Sorozatpremierek az AXN csatornán

Az ingyenes hónapra országos premierekkel készül az AXN. A Felejthetetlen (Unforgettable) negyedik évadában az eddigi legnehezebb ügyekkel folytatódik Clarrie Wells nyomozó története. Március 15-én látható a Mindörökké (Forever) című krimisorozat premiere. A főhős, Dr. Henry Morgan, a halhatatlan halottkém a New York-i rendőrségen dolgozik.  Munka közben azonban nem csak az áldozatok halálának okát próbálja megfejteni, hanem saját halhatatlanságára is igyekszik magyarázatot találni. Március 23-tól - a Wesley Snipes főszereplésével készült - A játékos – Fogadás életre-halálra (The Player) című sorozat akciójelenetei szórakoztatják a nézőket. A történet szerint Alex Cane, biztonsági szakértő egy nap különös ajánlatot kap egy dúsgazdag személyek által létrehozott titkos szervezettől, a Háztól. Március 30-tól indul a Mad Dogs – Kutyaütők (Mad Dogs) története öt középkorú barátról, akik egy közös utazáson felelevenítik a régi emlékeket, így a vidám tengerparti nyaralás véres fordulatot vesz. Végül pedig a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How to get Away with Murder) II. évada a szünet után a 9. résszel folytatódik március 21-én.

HBO3 tartalmak, két napig, megállás nélkül

Az új HBO3 (a korábbi HBO Comedy pozícióján) csatorna megismerését segíti a minden UPC Direct előfizető számára elérhető kétnapos kódolatlan hétvége, amelynek keretében olyan HBO sikersorozatok láthatóak húsvét hétvégjén (március 26-27 között), mint a Trónok harca, Maffiózók, Bakelit vagy épp a tavalyi év egyik legjobb magyar sorozata, az Aranyélet.

A kódolatlan időszak alatt az AXN csatornát a 48-as programhelyen, míg az HBO3 csatornát a 60-as programhelyen érhetik el a UPC Direct TV és Combo csomagjainak előfizetői.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott