Ugrás a tartalomra

Könnyebben érhető el a Karma TV a UPC Direct előfizetőinek

Karma TV logo2012. augusztus 29-től immár a UPC Direct azon előfizetői is elérhetik a Karma TV műsorát, akik a szolgáltató által biztosított beltéri egységgel rendelkeznek, a csatorna a 92-es programhelyre került.

A Thor 6 műholdról szabadon vehető Karma TV adása immár a UPC Direct szolgáltatói beltéri egységgel rendelkező előfizetői számára is elérhető, a 92-es programhelyen. A Karma TV nem része a hivatalos csatornakínálatnak, mindössze fix programhelyet kapott a szolgáltatói beltéri egységek listájában, a Top Shop TV, Music Channel, Mooz Dance és Musiq1 csatornákhoz hasonlóan. Elérhetőségéért és műszaki megvalósításáért a szolgáltató felelősséget nem vállal, a UPC Direct előfizetői ilyen jellegű észrevételeikkel továbbra is a csatornához kell, hogy forduljanak.

A Karma TV egy olyan tematikus csatorna a hazai médiapiacon, mely a paletta azon hiányzó részét kívánja kitölteni, ami az emberekkel és az őket érintő fontos kérdésekkel foglalkozik. Elkötelezett zászlóvivői az életmódhoz, az emberi lélekhez, a spiritualitáshoz és ezotériához kötődő témák hiteles közvetítők általi bemutatásának.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott