Ugrás a tartalomra

Közvetítési jog nélkül maradt a SportKlub

SportKlub logoA Fehérvár AV19 és a SportKlub közös megegyezéssel felbontotta 2017-ig érvényes szerződését. A klub menedzsmentje dolgozik a helyzet gyors megoldásán.

A SportKlub 2008 óta közvetítette a Fehérvár AV19 EBEL-mérkőzéseit, számtalan emlékezetes pillanattal ajándékozva meg a Volán-szurkolókat szerte az országban. Az együttműködést a kölcsönös elégedettség jegyében, 2014 szeptemberében a felek további három évvel meghosszabbították. A csatorna azonban nemrég jelezte, hogy a folytatásban már nem tudja vállalni a megállapodásban rögzített kötelezettségeit, ezért – közös megegyezéssel – a szerződés felbontására került sor.

A klub menedzsmentje jelenleg is gőzerővel keresi a megoldást, hogy a Fehérvár AV19 szurkolói tovább követhessék a csapat EBEL-meccseit a televízióban is.

Ocskay Gábor szakosztály-igazgató elmondta; hamarosan eldől, hogy melyik sportcsatorna közvetíti a Fehérvár AV19 EBEL-mérkőzéseit. "A SportKlubbal kötött szerződést a mai nappal közös megegyezéssel felbontottuk. Jelenleg is tárgyalások zajlanak az M4 csatornával a jövőbeni együttműködésről. A december 26-i Linz elleni és a december 30-i Vienna Capitals elleni hazai mérkőzéseink valószínűleg az M4-en lesznek láthatók" - nyilatkozta a Fehérvár AV19 honlapjának Ocskay Gábor.

Lehetséges, hogy a UPC-nél már előre tudtak valamit, hisz a műsorszolgáltató nemrégiben kivette kínálatából a csatornát. A Fehérvár AV19 EBEL-küzdelme volt az utolsó közvetítési jog, mellyel a valaha szebb napokat látott SportKlub rendelkezett, ezen kívül már csak stúdióműsorok vannak. No de, minek beszélgetni a sportról, ha nézni/közvetíteni is lehet(ne)...

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott