Ugrás a tartalomra

Labdarúgó BL-meccsek a Vidanetnél

Vidanet logoBudapest után az összes régióban bekerült a Vidanet csatornakínálatába a PRO4, amely többek között a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi mérkőzéseit közvetíti, így a focirajongók követhetik a népszerű sorozat legfontosabb összecsapásait.

2011. szeptember 13-ával a Vidanet teljes hálózatán megtalálható az eddig csak Budapesten fogható PRO4. A csatorna színes szórakozást kínál az egész családnak, műsorában megtalálhatók mozifilmek, tévéfilmek, már ismert és vadonatúj sorozatok és népszerű magyar szórakoztató műsorok is.

A PRO4 ugyanakkor most leginkább a focirajongók körében népszerű, hiszen kizárólag itt közvetítik a labdarúgó Bajnokok Ligájának keddi mérkőzéseit. Annak köszönhetően, hogy az adó bekerült a kínálatba, az ügyfelek figyelemmel kísérhetik a sorozat legfontosabb meccseit, hiszen a szerdai találkozókat közvetítő DIGI Sport szintén fogható a győri és a kaposvári régióban.

A PRO4 csatorna a DIGI Sporthoz hasonlóan a D+II. és a D+III. csomagokban érhető el. Amennyiben nem jelenik meg automatikusan a tévékészülékeken az adók között, a set-top boxot gyári beállítása szükséges!

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott