Ugrás a tartalomra

Ma indul a Mozi+, a filmcsatorna

Mozi+ logoMa indul útjára a Mozi+, amely a PRO4 csatorna helyén teljesen megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket. A nagy amerikai filmstúdiókkal való hosszútávú szerződéseknek köszönhetően közkedvelt és színvonalas filmeket kínál, akár röviddel a mozibemutató után, így nem kell éveket várni a legnagyobb durranásokra.

„A filmjeimmel mindig szórakoztatni szerettem volna az embereket, hogy ki tudjanak kapcsolni a mindennapok szürkeségéből. E mellett fontos, hogy érzelmeket váltsunk ki. Az lehet sírás-nevetés-félelem-szeretet, bármi, a lényeg, hogy hasson a nézőre az, amit lát. Ez a célunk a Mozi+ csatornával is. Premierek sorával készülünk és reméljük, gyorsan a nézők kedvencévé válik csatorna, ami érthető módon igazán közel áll hozzám.” – mondta Andy Vajna, a TV2 Csoport tulajdonosa.

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát a TV2 Csoport kreatív csapata valósította meg, a legújabb trendeknek megfelelően. A filmek közötti eligazodást műfaj megkülönböztető ikonok segítik, eltérő módon jelölve például az akció, vígjáték, horror, animációs vagy éppen háborús filmeket. Ez az újítás a Mozi+ filmcsatorna weboldalán is megtalálható, a digitális műsorújságban szintén megjelennek a választást segítő grafikai elemek, sőt a látogatóknak arra is módjuk van, hogy a programkínálatot böngészve rászűrjenek a tizennyolc különböző műfaj valamelyikére.

A csatorna hivatalos oldala ezzel párhuzamosan más meglepetést is tartogat: a Mozi+ -on vetített filmek közül rendszeresen lesznek olyan alkotások, amelyek hét napig online is elérhetővé válnak a tv2csoport.hu/moziplusztv website-on.

A filmcsatorna az igazi moziélmény megvalósítása érdekében, az indulás hetében az esti, 21 órás filmjeit megszakítás – reklámok – nélkül sugározza. Ma este 21 órakor országos tévépremierként érkezik Brad Pitt főszereplésével a Z világháború. Ezt követően is számos televíziós premier várja a nézőket, jön a Transformers: A kihalás kora, a Star Trek – Sötétségben, a G.I. Joe: Megtorlás és a Phillips kapitány, a Pain&Gain, a Bruce Willis főszereplésével készült Mentőakció vagy az Önkívület. E mellett olyan családi filmek és vígjátékok is képernyőre kerülnek, mint a Ted, a Spongyabob – Ki a vízből!, a Tini nindzsa teknőcök, a Hófehér és a vadász, vagy a Nagyfiúk 2.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott