Ugrás a tartalomra

Magyarország első HD sportcsatornája a Digi Sport!

DIGI Sport HD logoA 2009 júliusa óta működő Digi Sport csatorna kábeles hálózaton már röviddel indulását követően, a hazai sportcsatornák között elsőként indítja el HD minőségű adását 2009 novemberében.

Magyarország legfiatalabb sportcsatornájának első HD adása a Kibicek című új műsor, amelyben péntekenként este 20.30-kor Vitray Tamás vezetésével neves újságírók beszélgetnek az adott hét kiemelkedő, sportkedvelőket leginkább érdeklő hazai és nemzetközi sporteseményeiről, aktuális témáiról.

A magazinműsor mellett a továbbiakban a Digi Sporton minden stúdióbeszélgetés és stúdióban felvett program HD minőségben kerül adásba és 2009 novemberétől a csatorna a sportesemények közvetítésének nagy részét is HD formátumban adja.  Minden HD adást a csatorna logója alatt feltüntetett HD felirat jelez.

Párhuzamosan a műsor SD továbbítása is megmarad.

A Műholdas TV szolgáltatást igénybe vevők számára előreláthatóan 2010. év elején kerül továbbításra a Digi Sport HD formátumban.

A HD tartalom vételéhez szükséges eszközökkel kapcsolatban további információ a Digitális KábelTV Box menü alatt található, illetve érdeklődni lehet a 1272 infovonalon és személyesen,  ügyfélszolgálatainkon.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott