Ugrás a tartalomra

Már az AppleTV platformra is elérhető az ITT/OTT TV alkalmazás

ITT/OTT TV logoAz Apple legújabb eszközére, az Apple TV-re is elérhető a hazai fejlesztésű, mobileszközön és asztali számítógépen is használható ITT/OTT TV alkalmazás, amellyel a felhasználók az interneten keresztül válogathatnak kedvenc televíziós tartalmaikból. Az ITT/OTT TV forradalmian új, az Interneten keresztül igénybe vehető (OTT (Over-The-Top)) kötetlen lineáris TV szolgáltatás.

A 2014-ben indult ITT/OTT TV által közvetített tartalmak megtekintéséhez a hagyományos műsorsugárzáshoz használt vevőberendezések helyett mindössze szélessávú internet-hozzáférésre van szükség. A hagyományos tévécsatornák adásai így online érkeznek meg az okos eszközökre – okostelefonra, tabletra, PC-re, illetve SmartTV-re – és immár akár HD minőségben az Apple TV eszközre is. A felhasználók az előfizetési díj ellenében különböző csomagok és előfizetési időszakok közül választhatnak, a folyamatosan növekvő kínálatot pedig a kiegészítő csomagok révén teljes mértékben egyéni igényeiknek megfelelően alakíthatják. A Társaság 2015 szeptemberében elindította az IPTV Hungary szolgáltatását is, kimondottan a külföldi országokban tartózkodó, életvitelt folytató, a magyar nyelvet ismerő embereknek nyújt kapcsolattartást és szórakozás lehetőségét a magyar nyelvű televízió csatornákon keresztül.  

„Az EuroCable innovációinak egyik legfontosabb célja, hogy egyedülálló élményeket nyújtson szolgáltatásával, még gazdagabbá téve az emberek életét. Ezért is fontos, hogy már az Apple TV platformra is elérhető ITT/OTT TV alkalmazása, amely a kiváló minőségű online tévézés élményét nyújtja vásárlóinknak” - mondta el Pataki Tamás, az EuroCable Magyarország Kft. kereskedelmi és marketing vezetője. 2016-tól kezdődően az Apple TV-n túl a Samsung és az LG valamennyi okostévéjén felül az IOS, Android és a Winphone rendszereket használó mobiltelefonokon, tableteken és az asztali számítógépen is elérhető az ITT/OTT TV szolgáltatás Magyarországon.

Az EuroCable Magyarország Kft. hazai távközlési vállalkozás. Tevékenysége kiterjed kábelTV, Internet, VoIP telefonszolgáltatásokra, távközlési vezetékes és vezeték nélküli hálózatok üzemeltetésére. 2010 óta OTT (over-the-top), valamint webes szolgáltatások, továbbá applikációs alkalmazások megoldásával és fejlesztésével is kibővítette a tevékenységét. 2014-ben elnyerte a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség Média Platform kiállításán a „2014 leginnovatívabb műszaki megoldása” elismerést. Elsőként fejlesztette pure lineáris OTT szolgáltatását a Samsung Tizen operációs rendszert használó Okos TV készülékekre, a ROKU (inkább az Amerikai kontinensen ismertebb platformra) és immár az Apple TV készülékre is.

„A TV életünk fontos részét képezi. Összegyűlünk a képernyő előtt, és együtt nézzük a legjobb filmeket vagy a legfontosabb események közvetítését. A tévénézés élménye mégis hosszú ideje mit sem változott. Egészen mostanáig. A legfontosabb, hogy felismerjük: az alkalmazások jelentik a tévézés jövőjét. Az alkalmazások gyorsan átveszik a főszerepet a műsorszolgáltatásban. Ezt a szemléletet követve új alapokra helyeztük a rendszerünket: új tvOS-t és innovatív módszereket fejlesztettünk a képernyő kezelésére. Ez az új Apple TV. Mert a tévé ebbe az irányba halad.” - írja az Apple a legújabb Apple TV-ről!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott