Ugrás a tartalomra

Már facebook-olni is lehet a T-Home IPTV-n

T-Home logoA hazai tévészolgáltatók közül elsőként a T-Home tette elérhetővé interaktív tévészolgáltatásán a népszerű közösségi médiát: mostantól IPTV-n keresztül is lehet kommentelni, posztolni és lájkolni.

A fejlesztésnek köszönhetően a közösségi oldal főbb funkcióit lehet elérni: többek között a legfrissebb történéseket, az üzenőfalat, ismerősök leírását, fényképeket, üzeneteket. A Facebook IPTV alkalmazás segítségével a tévénézőknek lehetőségük nyílik a filmnézés közben más posztjainak véleményezésére vagy a tetszés kinyilvánítására.

A IPTV szolgáltatással rendelkezőknek mindössze az első bejelentkezés előtt regisztrálniuk kell az www.iptvregisztracio.hu oldalon, ahol az alkalmazás Facebook felhasználói fiókhoz történő hozzárendelése történik. Természetesen arra is lehetőség van, hogy az alkalmazás emlékezzen a korábbi belépőkre: ebben az esetben mindössze a megfelelő felhasználói név kiválasztásával lehet elindítani a közösségi oldal IPTV alkalmazását.

Mint ismeretes, a hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító IPTV szolgáltatást hazánkban elsőként az innováció terén élen járó T-Home (illetve elődje, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében. A T-Home nemrég az IPTV szolgáltatásra előfizetők számára több interaktív tévéalkalmazást vezetett be: így többek között a Mindentudás Egyeteme előadásaihoz kapcsolódó IPTV megoldást, a tévé képernyőjén megjeleníthető, automatikusan frissülő Árfolyam, a napi, heti, havi előrejelzéseket mutató Horoszkóp valamint a Netpincér alkalmazást, amely segítségével a televízió képernyőjén keresztül lehet ételt rendelni.  Mindezen kívül a tévé számos interaktív szolgáltatását, például a népszerű webrádiót és az [origo] alkalmazásokat is megújította.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott