Ugrás a tartalomra

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

Az RTL+ a Vodafone TV médiaboxon keresztül is elérhető, így a telekommunikációs szolgáltatók közül elsőként a Vodafone Magyarország előfizetői már nagyképernyőn is megtekinthetik az RTL+ streaming platform mindhárom csomagjának kínálatát. A telekommunikációs szolgáltató ügyfelei a készülék segítségével közvetlenül érik el az RTL+ streaming szolgáltatás csomagok szerinti teljes kínálatát, így akár az exkluzív, kifejezetten a platformra gyártott tartalmakat, valamint számos népszerű RTL-es sorozat és reality legújabb epizódjait, aktuális, vagy akár korábbi évadait is.

 

A Vodafone Magyarország Vodafone TV médiaboxszal rendelkező ügyfelei a készüléken lévő alkalmazás segítségével közvetlenül érhetik el és a televízió képernyőjén tekinthetik meg az RTL+ streaming platform RTL+ Light, RTL+ Active, valamint az RTL+ prémium, előfizetős csomagjainak teljes kínálatát.

 

Az RTL+ streamingszolgáltatás modern felülete biztosítja a könnyed kezelést és a folyamatosan frissülő tartalmak egyszerű, műfaj alapján történő kiválasztásának lehetőségét. A platformon már megkezdett vagy utoljára nézett tartalmakat a Vodafone TV médiaboxszal rendelkező ügyfelek is bármikor folytathatják, a platform nyitó oldalán pedig elérhetők az aktuálisan kiválasztott, vagy éppen követett tartalmak. A minden eddiginél pontosabb, személyre szabott ajánlórendszer biztosítja, hogy a felhasználó egyéni tartalmi ajánlás alapján válasszon az érdeklődési körének megfelelő műsorokból.

 

A Vodafone TV médiaboxszal rendelkező ügyfelek számára továbbra is érdemes a szolgáltatótól extra költség nélkül igényelni és aktiválni az RTL+ Active kódot, hiszen az RTL+ streaming platform középső csomagjának valamennyi felhasználója számára további kényelmi funkciók érhetőek el. Emellett az RTL+ Active csomag esetében a felhasználók 3 eszközön is nézhetnek egyszerre tartalmakat.

 

Az RTL+ Active csomagban külön díjfizetés nélkül érhető el A sors könyvei című telenovella összes epizódja. Itt szintén visszanézhető teljes egészében a Showder Klub valamennyi korábbi évada, valamint a legújabb, 30. évad is egyéb extra költség nélkül. Sőt, a Showder Klub különkiadásait egybegyűjtő A Showder Klub bemutatja című műsor is elérhető az RTL+ Active csomagjának felhasználói számára. Ugyancsak itt érhető el a klasszikus szituációs komédia, a Pasik Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével.

 

Az RTL+ Active csomagban számos tematikus mappa folyamatosan frissülő tartalmai közül válogathatnak a felhasználók, amelyek az RTL+ Light csomagjában nem elérhetők: ilyen a gyereknek szóló meséket kínáló Gyereksarok – olyan új címekkel, mint a Daltonok vagy a Floopaloo és a mágikus erdő –, valamint a History Play, amely díjnyertes dokumentumfilmek és prémium szórakoztató ismeretterjesztő reality-k kínálatát nyújtja az érdeklődőknek. Olyan népszerű sorozatok láthatóak itt új évadokkal, mint a Zálogcsillagok, a Tűzben edzett, az Ősi idegenek, valamint az Elképesztő rejtélyek.

 

Az RTL+ Active az RTL+ Light csomaggal szemben gazdagabb műsorkínálattal rendelkezik, a műsorok hosszabb ideig elérhetőek és a legtöbb tartalom FullHD minőségben (1080p) is élvezhető. Az RTL+ Active felületén az RTL+ Lighthoz képest kevesebb reklámmal találkozik a felhasználó, ráadásul mobilapplikációk használata esetén bizonyos tartalmak már ebben a csomagban is letölthetőek és akár útközben, internetelérés nélkül is megtekinthetőek. Az RTL számos népszerű műsorának nemcsak a legfrissebb epizódja, hanem a teljes aktuális évada, sőt, akár az összes korábbi évada is elérhető az RTL+ Active felhasználói számára.

 

Az RTL+ Active csomag eléréséhez szükséges aktiváló kód beváltása, valamint az RTL+ előfizetéses csomagjára váltás a www.rtlplusz.hu weboldalon lehetséges. 
Az RTL+ legmagasabb szintű szolgáltatási csomagjában, az előfizetéses streaming csomagban a felhasználók a havidíjas szolgáltatás keretein belül a felületen található összes prémium tartalomhoz és extra funkcióhoz is hozzáférést kapnak, ráadásul reklámok nélkül. A tartalmak a Vodafone TV médiabox mellett nemcsak weben és mobilapplikáción, hanem egyes smart TV-ken keresztül (az LG 2018-as vagy ennél újabb modelljein), Full HD felbontásban is élvezhetők.

 

A Vodafone TV médiabox készüléken, az Alkalmazások menüpontban az RTL+ applikáció megnyitása után egy egyszeri eszközpárosításra van szükség az első használat során. Ennek előfeltétele egy RTL+ felhasználói fiók, amely egy egyszerű regisztrációval létrehozható a www.rtlplusz.hu weboldalon. Ezzel a felhasználó automatikusan az RTL+ Light csomagba kerül, ahol már lehetősége van a Profilom menüpontban eszközeinek párosítására a TV képernyőjén látható kód segítségével. A Vodafone TV médiaboxon található RTL+ alkalmazásban így attól függően válnak elérhetővé a tartalmak, hogy RTL+ Light, RTL+ Active vagy RTL+ előfizetős csomaggal rendelkező felhasználói fiókkal került párosításra az eszköz.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott