Ugrás a tartalomra

Olimpia online 12 extra csatornán

M4 Sport logoAz M4 Sport és az M5 minden eddiginél több élő adással jelentkezik az idei olimpiáról. Összesen 750 órányi közvetítést jelent, amelynek több mint fele élő adás. Az M4 és az M5 műsora online is HD minőségben nézhető, sőt további 12 extra csatornával várja a nézőket az m4sport.hu. Az extra csatornákon az eseményeket élőben, kommentár nélkül lehet követni.

Az m4sport.hu/rio2016 oldalon részletes menetrend található. Minden versenyszámnál magyar zászló jelöli, ha magyar sportoló versenyez az adott sportágban, ahogy az is kiemelve látható, hogy az adott esemény követhető-e az M4-en, az M5-ön, vagy valamelyik extra csatornán a 12 közül. Amennyiben az online közvetítést választja a látogató, egy kattintással máris a lejátszónál találja magát, de a streamek megtalálhatók az "ÉLŐ" menüpont alatt is. Az extra közvetítéseket televíziós minőségben lehet nézni, a rendszer pedig 100 ezer látogatót tud kiszolgálni egyszerre.

Ha el akar mélyedni az olimpia részletes statisztikáiban, akkor az M4 Sport mobilalkalmazása a legjobb választás: Magyarországon egyedülálló módon az applikáció megjeleníti a hivatalos olimpiai statisztikákat. Az élő statisztikákon túl az app részletes versenynaptárat, éremtáblázatot, percről-percre közvetítéseket, videókat, és beállítható értesítéseket tartalmaz. Csak ki kell választani a bennünket érdeklő versenyszámokat, és az applikáció figyelmeztet bennünket, hogy közeleg az esemény. Az app ötödik nagy újítása, hogy a közmédia által fogadott 14 riói jelből 12 élőben követhető az M4 Sport mobilalkalmazásában is. Ezért ha valaki a vitorlázást vagy éppen a golfversenyeket követné élőben, akkor mindenképpen érdemes letöltenie az M4 Sport megújult mobilalkalmazását.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott