Ugrás a tartalomra

PV TV – szeptembertől már HD minőségben

PV TV HD logoIgazi csemegével: ragadozók vadászatával és horgászatával indul a PV TV HD sugárzásra szeptember elején. A PV TV HD a horgászok és vadászok kedvenc csatornája szeptembertől HD minőségben 1080i felbontásban, szélesvásznú 16:9-es képaránnyal sugározza műsorát. A fejlesztésnek köszönhetően a PV TV HD horgász és vadász műsorait napi 24 órában, 100%-ban HD minőségben sugározza Európában közel 6,5 millió háztartásban. A csatorna saját nyelven nézhető Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Romániában, Szerbiában, Horvátországban és Bulgáriában.

Most még élesebben, még részletesebben és még inkább a célkeresztben. Szeptemberben új időszámítás kezdődik a horgászat és vadászat szerelmeseinek számára. A legjobb európai és hazai horgász és vadászfilmek, a legnagyobb szaktekintélyek, a legjobb fogások és a legtöbb trófea várja a nézőket a nap 24 órájában, HD minőségben. Barangoljon csodás vidékeken, vegye célkeresztbe a zsákmányt és vadásszon ösztönöktől vezérelve – széles vásznon a PV TV HD csatornán! Ugorjon hajóba, ragadjon horgászbotot, érezze a hullámok erejét és közben húzza közelebb zsákmányát a kardhalat – nagy felbontásban a PV TV HD csatornán! Vegye elő felszerelését, kössön új szerelékeket, gondozza fegyverét – még tisztább képminőségben a PV TV HD csatornán! Magyarországon egyedülálló módon szeptembertől a PV TV a nap 24 órájában, kizárólag horgász és vadász filmekből álló kínálatát HD minőségben sugározza! A PV TV HD vadonatúj sorozatokat, új filmeket kínál hazánk legszebb vidékeiről a környező országokból és a világ minden tájáról a horgászok, vadászok, természetjáró, természetkedvelő emberek számára!

A PV TV HD továbbra is követi a sikeres receptet: szórakoztatva bemutatni, tanítani és védeni! A PV TV HD stábja a vadászat és horgászat világhírű képviselőivel karöltve készíti műsorait, hogy filmjeikben ne csupán a zsákmányszerzésé legyen a főszerep, hanem a természetvédelem, a környezettudatos életmód és földünk értékeinek tisztelete is komoly hangsúlyt kapjon. A PV TV HD műsorában élvezze a speciális hétvégéket, tematikus heteket, szakértői recepteket, a különleges filmeket, nagyszerű pillanatokat hazánkból, a környező országokból és a világ minden tájáról a nap 24 órájában HD minőségben! A PV TV HD műsorán évente 600 órányi saját gyártású műsor látható, köztük olyan érdekességek, mint a Csajok a parton – két gyönyörű, horgászni tanuló szépségkirálynő társaságában, a PV TV Tips – Frank Warvick tolmácsolásában, vagy a Vadászláz – Csejtei Tamás vezetésével.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott