Ugrás a tartalomra
UPC logo

Saját ünnepi csatorna és kedvezmények a UPC ügyfeleknek

A UPC Magyarországnál digitális televíziós előfizetéssel rendelkező ügyfelek különleges meglepetésnek örülhetnek idén: az ünnepi időszakban három napig, december 24-től december 26-ig a Paramount Karácsony elnevezésű exkluzív, reklámmentes televíziós csatornát kapnak, amelyen közkedvelt filmek és sorozatok lesznek elérhetők.

 

A Vodafone Magyarország a UPC Magyarországgal immáron egy cégcsoportként működve teljes körű telefon-, internet- és televíziós szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinek. Ebből az alkalomból a UPC vezetékes ügyfeleknek határozott időre történő Vodafone RED Live és RED Live+ szolgáltatáscsomag vásárlása esetén 2000 Ft, míg RED Infinity Pro szolgáltatáscsomag vásárlása esetén 3500 Ft havidíj-kedvezményt ad.

 

„Idén rendhagyó karácsonyban lesz részünk, hiszen meglévő Vodafone ügyfeleinken túl a UPC Magyarország jelenlegi előfizetőinek is külön kedveskedünk RED tarifákra szóló havidíj-kedvezménnyel, valamint egy saját, exkluzív televíziós csatornával” – mondta el Révész Balázs, a Vodafone lakossági szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese. – „Nagyon örülünk, hogy újabb ügyfélkört tudhatunk magunk mellett, és ezzel az apró kedvességgel szeretnénk megmutatni, hogy már most gondolunk rájuk. Célunk, hogy minden ügyfelünk érezze: a Vodafone és a UPC együtt még többet tud adni.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott