Ugrás a tartalomra
Arena4+ logo

Startol az Arena4+ streaming platform

Az ARENA4 televíziós csatorna sikerére építve fejlesztette tovább a sporttematikájú szolgáltatását a Network4 Csoport, és az idei NFL-szezon rajtjával egy időben elindítja az ARENA4+ online streaming platformot, amely egyedi, Magyarországon korábban nem elérhető, a televíziós csatorna kínálatán túlmutató eseményeket közvetít majd. Kizárólag ezen a platformon lesz elérhető az NFL Red Zone élő körkapcsolás, a MotoGP multikamera funkciója, valamint a Bundesliga-meccseket kiegészítő, látványos statisztikák.

 

A streaming platform többek között az ARENA4 csatorna legkedveltebb sportágait hozza még közelebb a szurkolókhoz. A tévécsatornát ismerők számára nem meglepetés, hogy az új szolgáltatásban is kiemelt sportág az amerikaifutball, és a rajongók még szélesebb eseménykínálatból választhatnak majd. Csak az ARENA4+-on lesz elérhető az NFL Red Zone műsorfolyama, ami a profi amerikaifutball-liga alapszakaszában vasárnaponként este 7-től hétfő hajnal 2-ig jelentkezik. A Red Zone-ban játéknaponként 13 mérkőzés eseményeit lehet nyomon követni, a klasszikus rádiós körkapcsolásokhoz hasonlóan pedig mindig az a pálya kerül fókuszba, ahol éppen érdekes esemény zajlik.

 

Az ARENA4+ a Full HD minőségű közvetítésén túl különleges élményt is nyújt majd a Bundesliga rajongóinak, mert a mérkőzéseket gyakorlatilag kommentátorszintű, a képernyőn megjelenő, professzionális statisztikákkal, adatokkal kiegészítve közvetítik. A nézők szinte zavarba ejtő információmennyiséghez jutnak hozzá, egy adott játékosról kis túlzással akár azt is megtudhatják, mi volt a jele az óvodában, de azt biztosan, hogy hány olyan passza volt a meccsen, ami lövést, vagy gólhelyzetet eredményezett.

 

A MotoGP-versenyek közvetítései továbbra is láthatók lesznek az ARENA4 tv-csatornán, de a platform itt is fokozza majd a nézői élményt. Az ARENA4+-on hamarosan elérhetővé válik a MotoGP multikamera funkciója, amivel a néző a közvetítés kamerái közül a saját igénye szerint kiválaszthatja, összeállíthatja azokat, amelyek számára érdekes képet, eseményfolyamot követnek, tehát, a szurkoló saját adásának rendezőjévé válhat, és ha egy bizonyos versenyző szemszögéből akarjuk végignézni a futamot, akkor az ARENA4+-on ezt is megtehetjük.

 

Szintén az ARENA4+-on látható a Superbike vb, a NASCAR most kezdődő rájátszásának egyes futamai, az IndyCar izgalmas végjátéka, az angol Championship és a skót Premiership meccsei, de lesznek profi boksz- és MMA-gálák is. A platform videótárában természetesen visszanézhető az ARENA4+ saját kínálata, valamint az ARENA4 televízió korábbi közvetítései is.

 

Borsány-Gyenes András, a Network4 Csoport elnöke: „Büszkék vagyunk arra, hogy ma már az ARENA4 televízió – egy kivétellel – minden közepes és nagy TV szolgáltató kínálatában szerepel, a Network4 Csoport pedig már hét lineáris televízióval van jelen a piacon. Az ARENA4+ elindítását azért tartjuk fontosnak, mert ismét sikerült egyedi termékkel megjelennünk a piacon, amivel a megváltozott nézői igényeket is kiszolgálhatjuk.”

 

Varga Attila a Network4 Csoport online főszerkesztője kiemelte: „Az ARENA4+ a nevében hordozza a lényegét, azaz ez egy pluszszolgáltatás. A hazai piacon eddig ismeretlen, de a világ sport-televíziózásában egyre elfogadottabb modellben nem a lineáris tévé tartalmait közvetítjük online, hanem olyasmit, amit a tévében nem kap meg a néző. Ez az a plusz, ami szerintünk a modern televíziózásban a jövőt jelenti.”

 

Az ARENA4+ szolgáltatása az arena4plus.hu oldalon október 1-ig ingyenesen, utána havi előfizetési díj ellenében érhető el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott